'3FM Serious Talent Presents:' HAEVN + The Brahms + Son Mieux
14 April 2016

NIEUWE NOR - zaal


Open 19:30 | Aanvang 20:30 | Einde 23:30

Tickets
Tijdschema: 19:30u deuren open | 20:30u Son Mieux | 21:30u Haevn | 22:30u The Brahms 

Op donderdag 14 april a.s. presenteert 3FM Serious Talents drie van ‘s lands meest belovende bands van 2016 in poppodium NIEUWE NOR. Een avond vol hemelse, dromerige klanken en catchy popnummers door HAEVN, The Brahms en Son Mieux.

Son Mieux
Son Mieux is Camiel Meiresonne, ooit toetsenist in Soul Sister Dance Revolution en in zijn jonge jaren frontman van All Missing Pieces. Nu volwassen en klaar om de wereld een kijkje te geven in die van hem. Son Mieux – winnaar Haagse Popprijs ‘Aanstormend Talent’ - schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. Momenteel werkt de zanger aan zijn debuut EP. De nieuwe single van Son Mieux is 'Even’.


 
HAEVN
HAEVN bestaat uit producer/songwriter Marijn van der Meer en de Kerkraadse filmscore componist/producer Jorrit Kleijnen. De band wist met ‘Finding Out More’ in korte tijd de harten van vele fans te winnen. Ze scoorden een 3FM Megahit en verkochten binnen enkele dagen de grote zaal van Paradiso uit. Met hun unieke combinatie van cinematische melodieën en warme vocalen zijn zij o.a. door de Volkskrant gebombardeerd tot dé grote talenten voor 2016. Voor het opnemen van de twee tracks werkte de band samen met producer Tim Bran (London Grammar, Rhodes, Seafret). HAEVN was in oktober 2015 in de NIEUWE NOR te zien als support bij Sofie Letitre.


 
The Brahms
The Brahms was tijdens de laatste editie van Popronde Nederland de meest geboekte band van dit rondreizende muziekfestival en trad in september met haar catchy liedjes op in de NIEUWE NOR tijdens Popronde Heerlen. De band – ontstaan op de Herman Brood Academie – had met hun eerste single ‘Golden’ meteen een 3FM Megahit te pakken. Het nummer staat op de EP ‘Meraki’ die dit jaar verscheen. De setlist van The Brahms staat namelijk vol met zomerse indiepop-nummers. Melodieën die niet snel uit je hoofd gaan en die je nog lang blijft neuriën.3VOOR12 tipte ze als veelbelovende act voor 2016.


 
Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief