'ALTRNTE' ft. De Sluwe Vos
Bob Caro + Night/Vision + Arovo Lux
12 April 2014

NIEUWE NOR - zaal


Open 21:00 | Aanvang 22:00 | Einde 04:00

Tickets

ALTRNTE staat voor nieuwe opvattingen over oude gebruiken. De avond is ontstaan uit een samenwerking tussen Nightscience & NIEUWENOR en staat in het teken van kwaliteitshouse en techno. Binnen dit kader wordt er elke editie een wisselende muzikale invulling gegeven aan de nacht. De beleving van de bezoeker en connectie met de muziek staan hierin centraal. Breken met regels en gewoontes en dansen tot de vroege ochtend.. Klaar voor iets nieuws? Let’s ALTRNTE.

DE SLUWE VOS ( Slapfunk | Local Talk | Soulfood ) °2H. DJ-SET
Van het verre Oosten komt hij de rauwheid van illegale feesten naar het diepe Zuiden brengen. 2013 was zonder enige twijfel hét jaar van De Sluwe Vos. Van hits als O.G. Anthem & Believe tot nationale en internationale gigs in clubs als d’Anvers (Antwerpen) , Hide Club (London), all Nighters in Toffler en Perron (Rotterdam) en Doka (Amsterdam). Tientallen festivals als Welcome To The Future, Sziget Soenda en Noorderslag stonden al op het programma, en Awakenings en DGTL festival staan alweer op de planning. Als je tracks op je tweeëntwintigste al support zien van jongens als Jordan Peak, Dj Sneak en Shlomie Aber doe je zonder meer iets goed. De Sluwe Vos denkt liever niet in hokjes en dit zorgt voor die excentrieke rauwe sound waar hij om bekend staat.. Zijn Sterke hooks en botte kicks brachten hem al releases op o.a. Slapfunk, Extended Play, Local Talk en Albion. Kom genieten van zijn exclusieve twee uur durende dj-set en laat je bekeren tot het geloof van de House. “One heart, One soul, One drum, One rhythm.”

BOB CARO ( Claydrum | Paper Crane | Raw Printz )
Bob Caro is hét nieuwe housetalent van Limburg en dit werd nogmaals benadrukt toen hij afgelopen maand Studio 80´s Kweekvijver won. Als jongste lid van de Claydrum familie is hij regelmatig in Maastricht, en ver daarbuiten, op het podium te vinden. Naast draaien timmert Caro ook flink aan de weg op productie vlak met onder andere releases op Paper Crane en Raw Printz. Wat begon als een voorkeur voor Minimal en Techno evolueerde snel in een liefde voor diepe melodische house en aanverwante stijlen. Aan hem de eer om het stokje van De Sluwe Vos over te nemen en de avond in stijl te sluiten.

Night/Vision ( ALTRNTE | Nightscience )
Night/Vision is het samenwerkingsproject tussen Codex & Civilist. Codex was de afgelopen twaalf maanden regelmatig achter de decks te vinden in omgeving Parkstad. Daarnaast is hij onderdeel van het Nightscience collectief. Civilist is de nieuwe alias van een oude bekende.. Met gigs in o.a. Brussel, Amsterdam & Rotterdam en een residency in de Nieuwe Nor sinds 2008 is hij bepaald niet onbekend met het Zuidelijke nachtleven. Samen zullen ze de avond opwarmen met een mix van minimal house met een vleugje Detroit..

Arovo Lux ( ALTRNTE | Nightscience )

Arovo Lux is een collaboratie tussen jeugdvrienden en house dj’s Mercal & Julian Niche. De heren zijn vanavond voor het eerst in dit samenwerkingsverband te bewonderen, maar hebben zonder meer solo de nodige ervaring opgedaan. Verwacht diepe, donkere en melodische basslijnen, in een set die je als een verhaal door de verschillende genres in house meeneemt. Een nieuw concept, een nieuwe sound: meet Arovo Lux.

De voorverkoop is gestart. 


Meld je aan voor de nieuwsbrief