'CulturaNights' ft. Dave Haslam (UK)
+ Ersatz DJ's (That 80's Feeling)
24 August 2013

NIEUWE NOR - zaal


Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 03:00

Tickets

Tijdens Cultura Nova is poppodium NIEUWE NOR dé hang-out voor bezoekers, artiesten en medewerkers van Cultura Nova en, uiteraard, iedereen die zin heeft in een goed feest. Op een viertal avonden, 'CulturaNights', wordt er ná de voorstellingen nog een afterparty gehouden in onze bijzondere gedecoreerde zaal, verzorgd door de crew achter ‘Soort Zoekt Soort’. Bezoekers van Cultura Nova mogen op vertoon ticket (maakt niet uit welke voorstelling) gratis naar binnen.

za. 24 augustus: Dave Haslam (Haciënda Club, UK)
DJ en schrijver Dave Haslam heeft meer dan 450 keer gedraaid in de legendarische Hacienda Club in Manchester in de late jaren tachtig. Als schrijver was hij o.a. stichter van het post-punk fanzine 'Debris' en auteur van 'Manchester England', een indrukwekkende studie van de sound van Manchester van de 19e eeuw tot de 'Madchester' periode en één van de tien boeken die Engeland het beste weergeven. Hij zal ons meenemen op reis door de jaren 80 en 90 van de typische Manchester sound tot house classics en rave die je tijdens zijn sets in Hacienda hoorde. Het Heerlense dj-duo de Ersatz DJ’s zal de dj-set van Dave Haslam omlijsten.De dj-set van Dave Haslam wordt mede mogelijk gemaakt door TEDxEUTROPOLIS.

De voorverkoop is gestart. Bezoekers die een entreebewijs van Cultura Nova kunnen laten zien hebben gratis toegang tot deze avond. 


Meld je aan voor de nieuwsbrief