'Kloostersessie' ft. Douglas Firs (BE) + Bony King (BE)
03 March 2016

Savelbergklooster


Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 22:30

Tickets
Tijdschema: 20:00 uur: deuren open (start DJ 45Frank) | 20:30 uur: start - Bony King & Douglas Firs spelen twee sets als trio, onderbroken door een korte pauze 

Met de ‘Kloostersessies’ presenteren we talentvolle solo-artiesten in de prachtige setting van de kapel van het Savelbergklooster. Intieme, rustgevende concerten in seated opstelling met een kleine capaciteit. De tweede Kloostersessie vindt plaats op donderdag 3 maart met twee Belgische singer-songwriters, Douglas Firs en Bony King.


Douglas Firs
Het is nog maar twee jaar geleden dat Douglas Firs – het alter ego van Gertjan van Hellemont – het Belgische muzieklandschap uit het niets pakte met zijn debuutalbum Shimmer & Glow, een verzameling songs die afwisselend deed denken aan een rootsy Nick Drake en een melancholieke The Band. Afgelopen december bracht Douglas Firs samen met Bony King het nummer “Your Only Friend” uit, waarna enkele gezamenlijke optredens volgden. Tijdens de Kloostersessie treedt Douglas Firs op als duo: Gertjan en Sem van Hellemont.


 
Bony King
Bony King is de artiestennaam van de Gentse singer-songwriter Bram Vanparys. In België is hij een grootmacht en speelde hij op festivals als Pukkelpop en Dranouter. Zijn vierde album ‘Wild Flowers’, die in 2015 werd uitbracht, werd door Radio 2 uitgeroepen tot album van de week. Bony King sleept je mee met pakkende teksten en een uniek stemgeluid.

Dit concert vindt plaats in het Savelbergklooster, dat zich praktisch naast de NIEUWE NOR bevindt. De organisatie is in handen van de NIEUWE NOR en de voorverkoop is gestart. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief