'Geen GeDonder 28'
Junkestra + Stef Classens
18 April 2013

NIEUWE NOR - café


Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Gratis toegang

Geen GeDonder is de maandelijkse avond voor talent in het café van poppodium NIEUWE NOR. Omdat we geen gedonder willen met de buren over het geluid op deze mooie donderdagavonden is de setting volledig akoestisch én zonder drums. Met andere woorden: het liedje staat centraal. Tijdens de 28e 'Geen Gedonder' zijn te gast: Junkestra en Stef Classens.

Bands en singer-songwriters krijgen vanaf april 2010 de kans om zich in de intieme setting in het café van poppodium NIEUWE NOR voor te stellen aan een alsmaar groeiend en enthousiast publiek. De setting is daarbij volledig akoestisch en het liedje staat centraal. De avond wordt samengesteld en gepromoot in samenwerking met WM Digital Services.

Stef Classens
Met zijn 19 jaar, gevoelige teksten en een stem in het bereik van John Mayer, Ed Sheeran en Ben Howard laat de jonge Limburgse singer-songwriter Stef Classens zich graag in al zijn naaktheid zien. Zijn verhalende songs laten je stilstaan bij momenten waar je snel voorbij zou lopen. Films, boeken, tv series en foto’s fascineren en inspireren Stef heel erg bij het schrijven van liedjes. Stef was eerder te horen op 3FM en verzorgde voorprogramma’s voor Ed Struijlaart, Gerhardt en Case Mayfield. Ook was hij onlangs support act van Nielson in een uitverkocht Tivoli. Tijdens deze editie van Geen GeDonder kan ook het zuid-Limburgse publiek kennismaken met Stef Classens.Junkestra
Junkestra is een vijfkoppige band uit Maastricht die een mix van verschillende muziekstijlen speelt. Van dansbare beats tot vette funk, van sweaty grooves tot catchy junk: als ze maar een feestje kunnen bouwen. Sinds de oprichting in 2009 heeft Junkestra al op diverse festivals gespeeld, waren ze te zien en te horen op de diverse Limburgse omroepen en namen ze deel aan bandwedstrijd Nu of Nooit. In 2012 verscheen de eerste ep “The Soul Food Association” en sinds maart dit jaar is de openingstrack van dit mini-album te horen in de Nederlandse bioscopen, in de nieuwe comedy “Valentino”. Exclusief voor Geen GeDonder vertaalt Junkestra haar sweaty-­groovin’-­funkalicious-‐hip-‐to­‐the­‐hop­‐jazziness naar een akoestische setting, maar dansen zul je!'Geen Gedonder' vindt plaats in het café van poppodium NIEUWE NOR, er is geen entree en het is niet nodig/mogelijk te reserveren.


Meld je aan voor de nieuwsbrief