'Inpoet Reünie VI'
DJ Kitty & VJ Morrisv
16 November 2013

NIEUWE NOR - zaal


Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 03:00

Tickets

VJV (Vormingswerk Jong Volwassenen) Inpoet was in de jaren tachtig/begin jaren negentig een begrip in Heerlen en omstreken. Elke vrijdag was er een dansavond waarbij DJ Kitty, verstopt in een klein DJ-hok, de meest obscure platen draaide maar ook toegankelijker werk uit die periode. We hebben het over het New Wave Café (in de volksmond “Inpoet”) aan respectievelijk de Klompstraat en de Akerstraat 88 (van 1982 tot aan de sluiting in 1992).De laatste New Wave avond van het New Wave Café werd met een knallend feest op vrijdag 27 maart 1992 gehouden. In de media werd de sfeer toen als volgt omschreven: Stevige opzwepende muziek, meest uiteenlopende figuren en vreemdsoortige kapsels deinen mee met vloeiend bewegende lijven en zorgen in het van kleur veranderende gedimde licht voor een wonderlijk schouwspel.

Op zaterdag 16 november zullen de oude Inpoettijden weer herleven! Deze zesde 'Inpoet Reünie' zal weer een avond vol herkenning worden, met muziek uit vervlogen tijden: het beste wat de jaren 80, begin jaren 90 ons te bieden hadden op het gebied van New Wave, Gothic Rock, EBM, Industrial en meer van dat moois....De kunst van het New Wave Café was namelijk om van het muzikale aanbod een avond te maken die stond als een huis!

Het thema van de avond is 'Stay in the rhythm'. DJ Kitty wordt achter de platenspelers ondersteund door VJ/DJ Morrisv, oud-vrijwilliger bij Inpoet.

De voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief