'Inpoet Reünie VIII' ft. She Past Away (live, TUR)
+ DJ Kitty & VJ Maurice
07 November 2015

NIEUWE NOR - zaal


Open 20:00 | Aanvang 21:00 | Einde 03:00

Tickets
Tijdschema: 20:00 uur deuren zaal / DJ Kitty | 21:00 uur: She Past Away | 22:30 uur - 03:00 uur DJ Kitty & VJ Morrisv. Na afloop van het concert van She Past Away: entree = € 5,-

VJV (Vormingswerk Jong Volwassenen) Inpoet was in de jaren tachtig/begin jaren negentig een begrip in Heerlen en omstreken. Elke vrijdag was er een dansavond waarbij DJ Kitty, verstopt in een klein DJ-hok, de meest obscure platen draaide maar ook toegankelijker werk uit die periode. We hebben het over het New Wave Café (in de volksmond “Inpoet”) aan respectievelijk de Klompstraat en de Akerstraat 88 (van 1982 tot aan de sluiting in 1992)
. Op zaterdag 7 november 2015 neemt Kitty weer plaats achter haar draaitafels, én nodigt ze weer een bijzondere act uit: het Turkse SHE PAST AWAY speelt een lange live-set tijdens alweer de achtste jaarlijkse INPOET REÜNIE!

Op zaterdag 7 november zullen de oude Inpoet-tijden weer herleven! Deze achtste 'Inpoet Reünie' zal weer een avond vol herkenning worden. DJ Kitty zorgt voor muziek uit vervlogen tijden: het beste wat de jaren 80, begin jaren 90 ons te bieden hadden op het gebied van New Wave, Gothic Rock, EBM, Industrial en meer van dat moois....De kunst van het New Wave Café was namelijk om van het muzikale aanbod een avond te maken die stond als een huis!

Vanwege het succes van het live-optreden van The Neon Judgement tijdens de vorige 'Inpoet Reünie', hebben we DJ Kitty gevraagd zelf een live-act aan te dragen. Dat is de Turkse postpunkband She Past Away geworden. Turkse postpunk, heb ik dat goed verstaan? Jawel, en ze zingen ook nog eens in hun moederstaal. Vandaar dat we het drietal het fout spellen van het woord 'passed' vergeven. Een band die de jaren 80 volop aanbidt en bestaat uit wat wij denken de allergrootste fans van Joy Division, Sisters of Mercy en The Cure die in Turkije te vinden zijn.U mag zich dus weer verheugen op: Stevige opzwepende muziek, meest uiteenlopende figuren en vreemdsoortige kapsels deinen mee met vloeiend bewegende lijven en zorgen in het van kleur veranderende gedimde licht voor een wonderlijk schouwspel. DJ Kitty wordt achter de platenspelers ondersteund door VJ/DJ Morrisv, oud-vrijwilliger bij Inpoet.

Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief