Janne Schra
+ Dusty Stray
14 November 2015

NIEUWE NOR - zaal


Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:30

Tickets
update: We vragen vlak voor het concert van Janne Schra kort één minuut stilte ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de terreurdaad bij ons Franse collega's van poppodium Le Bataclan.

Tijdschema: 20:00u deuren open | 20:30u - 21:00u Dusty Stray | 21:30u-....u Janne Schra

LIMBURGZAAL en NIEUWE NOR presenteren: JANNE SCHRA. Genoeg melancholiek, tijd voor een opzwepend, rond, catchy album: PONZO! Samen met producer Torre Florim (De Staat), opgenomen in hun eigen woonkamerstudio, ingesloten door klimplanten en aangemoedigd of tegengewerkt door hun dikke rode kater. Wie goed luistert hoort de kraak in de pianopedaal, wellicht de hond van de buren… en een brommertje dat zo nodig op een bijzonder moment langs moest rijden. In alle tijd een album laten ontstaan is een luxe, maar werpt zeker z'n vruchten af! Janne Schra gaat met dit album op tour... Zou er nu gedanst kunnen worden? Support-act is Dusty Stray.
support: Dusty Stray
De man achter de band Dusty Stray is Jonathan Brown. Geboren in Taiwan, opgegroeid in Texas als zoon van een predikant. Reisde met gitaar door Midden-Amerika en Spanje en is nu neergestreken in Nederland. Met fraaie albums vol alt-folk als debuut 'Tales Of Misfortune' (top 10 album 2009 volgens De Volkskrant) en daaropvolgend "Light Years Away" en "Family Album" ontvangt hij zowel binnen als buiten Europa lovende kritieken.Dit concert vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door de NIEUWE NOR i.s.m. LIMBURGZAAL/Theater Heerlen. De kaartverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief