Motorama (RUS)
+ Decibelles (FR) + Ersatz DJ's
22 October 2015

NIEUWE NOR - zaal


Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:30

Tickets
Tijdschema: 20:00u deuren zaal + Ersatz DJ's / 20:30u Décibelles / 21:30u Motorama

New Order, The National, Editors, Interpol en Joy Division, maar dan uit Rusland. De Russische band Motorama voegt het beste van deze bands samen, tot indrukwekkende postpunk. Donkere vocalen, hoekige drums, swingende baslijnen en twinkelende gitaren. Begin 2015 bracht Motorama haar derde album 'Poverty' uit. Na optredens in Paradiso in 2011, 2013 en 2014 komt de band op 22 oktober 2015 naar de NIEUWE NOR.

Het laatste, derde album van Motorama, 'Poverty', is volgens Kindamuzik hun 'beste en meest gevarieerde album tot nu toe.', "Helemaal door de loodzware hoeven zakken doet Motorama ook dit keer niet, met dank aan fonkelende gitaargeluiden in de lijn van Nieuw-Zeelandse bands uit de jaren tachtig als The Bats. Het geeft de muziek iets dromerigs of zelfs naïefs mee. De formatie koppelt dit op zeer geslaagde wijze aan de ijzige klanken van bands op het roemruchte Factorylabel van weleer, zoals Section 25 of The Names. Het enige minpuntje van Poverty is dat het na iets meer dan een halfuur alweer uit is met de doempret. Maar dan zet je hem toch gewoon nog een keer op?" Beluister het nummer 'Dispersed Energy' van dit album.  Van het eerste album Alps (2010):

support: Decibelles (FR)
De punky dames van Decibelles brengen in september hun nieuwe LP ‘Sleep Sleep’ uit. Tijdens hun Europese tour eerder dit jaar deelden Sabrina, Fanny en Émilie al eens het podium met Motorama, en zo ook weer tijdens deze show in de NIEUWE NOR.


 
De Ersatz DJ's, bekend van 'That 80's Feeling' draaien de passende plaatjes.

Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief