Peter Murphy (UK) - Stripped
+ DJ Kitty
11 October 2016

NIEUWE NOR - zaal


Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:30

Tickets
Tijdschema: 20:00 uur deuren open & DJ Kitty | 21:00 uur: Peter Murphy | na de show: DJ Kitty 

Peter Murphy, de zanger van Bauhaus, komt naar Heerlen! Op dinsdag 11 oktober krijg je een zeldzame gelegenheid om hem semi-akoestische versies van muziek uit zijn hele illustere carrière te zien spelen tijdens deze exclusieve Nederlandse show in poppodium NIEUWE NOR.

Zelfs als de naam van Peter Murphy je niets zegt, heb je vast ooit zijn stem gehoord in 'Bela Lugosi's Dead', het bekendste nummer van zijn oude band Bauhaus. Maar je kunt hem ook kennen van de single 'Cuts You Up', van zijn fantastische solo album 'Deep' uit 1990. Die eerste track is een goth klassieker en die laatste een uitstekende popsong. Het zijn twee uiteinden van de al bijna 40-jarige carrière van Peter Murphy die is doorspekt van duistere kracht, dringende energie, en mystieke zwijm. En waarvan hij, 'The Godfather of Goth', op dinsdag 11 oktober een dwarsdoorsnede komt geven in poppodium NIEUWE NOR. In trio-vorm met intieme arrangementen en waar de unieke bariton-stem van Murphy absoluut de ster van de avond zal zijn! 

DJ Kitty verzorgt de bijpassende muziek.

Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop start op maandag 22 augustus om 10:00 uur.

Meld je aan voor de nieuwsbrief