'Romeo's Soulfood'
19 May 2016

NIEUWE NOR - café


Open 18:00 | Aanvang 18:00 | Einde 20:30

Tickets
Poppodium NIEUWE NOR heeft een traditie als het gaat om lekker exotisch eten. Het eetcafé van het voormalige Culturele Café De NOR was tot 2006 een begrip in Heerlen. Met de komst van de nieuwe popzaal eindigde die traditie voor het publiek. Echter, de huiskok, Romeo Dorff, bleef zijn keuken trouw. Hij kookt wekelijks zijn soulfood voor bands en artiesten die na een lange reis in Heerlen aankomen. Inmiddels weet heel muzikaal Nederland, een ook daarbuiten, dat ze in de NIEUWE NOR kunnen rekenen op een heerlijke voedzame maaltijd met een Surinaams tintje. Hoe dat smaakt kun je vanaf mei 2016 één keer per maand zelf in het café van de NIEUWE NOR.

De eerste keer dat Romeo zijn wereldse artiestenkeuken opent voor het publiek is op donderdag 19 mei 2016. Voorafgaand aan de ‘Kloostersessie’ met Qeaux Qeaux Joans in het Savelbergklooster naast de NIEUWE NOR serveert de huiskok van het poppodium een driegangenmenu, bestaande uit soep vooraf, als hoofdgerecht een buffet met keuze uit vis, vlees óf vegetarisch geserveerd met twee soorten groente, rijst en een frisse salade. Zijn befaamde gele ‘hot sauce’ mag natuurlijk niet ontbreken, maar je bent gewaarschuwd. Als nagerecht is er keuze uit een toetje of een kop koffie.

Het driegangenmenu kost € 11,50 (excl. consumpties). Vanwege de beperkte capaciteit vragen we hiervoor direct een ticket te kopen via 'Koop je kaartje'. Het is ook mogelijk om direct een combi-ticket te kopen voor het aansluitende concert van Qeaux Qeaux Joans in het Savelbergklooster. Voor deze combinatie, klik linksboven op 'route' bij het bestellen. Wie tegelijk een ticket koopt voor het concert krijgt € 2,00 korting op de totaalprijs. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief