Sara Decker Group
'Kroegentocht Heerlen Jazzt'
01 November 2015

NIEUWE NOR - café


Open 15:00 | Aanvang 16:00 | Einde 17:00

Gratis toegang

De Sara Decker Group is regelmatig te horen in bekende muziekclubs in New York, waaronder 'The Rockwood Music Hall', 'Jazz Club Smoke' en 'Jazz Club Smalls'. Afgelopen juli won de band de European Jazz Award, waarna ze hun Europese tour startten. Tijdens de Kroegentocht van Heerlen Jazzt, op zondag 1 november, speelt het jazz-trio in het café van de NIEUWE NOR.

De Sara Decker Group ontstond in New York op de Manhattan School of Music in het najaar van 2014. De van oorsprong zeskoppige band speelt pop/jazz-composities geschreven door Sara Decker. Afgelopen zomer trad de band tijdens het Tuscia In Jazz-festival op in Italië en namen zij de European Jazz Award in ontvangst. Tijdens de Kroegentocht van Heerlen Jazzt speelt Sara Decker Group in een akoestisch trio-bezetting, bestaande uit Sara Decker (zang), Jeroen Truyen (cajon/percussie) en Juresse Ndombasi (gitaar).


   
Dit concert wordt georganiseerd door Stichting Heerlen Jazz & Ap-Art Events i.s.m. poppodium NIEUWE NOR. De toegang is gratis!


Meld je aan voor de nieuwsbrief