Sunday Sun
+ Bottles Of Love
29 April 2016

NIEUWE NOR - zaal


Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:30

Tickets
Tijdschema: 20:00u deuren open | 20:30u Bottles of Love | 21:30u Sunday Sun

Als vier muzikale vrienden na een legendarisch avondje in de kroeg op een vroege zondagse ochtend in 2011 de zon zien opkomen, besluiten ze een band te starten. Sunday Sun ziet het licht. Vanaf die ochtend staat Sunday Sun voor pakkende vrolijke popliedjes met een ongekende aanstekelijkheid. Hun debuut 'We Let Go' staat er vol van: 'I Call You Honey' en 'Come On Down' om er eens twee van te noemen. Hits die jij vast kunt meezingen op vrijdag 29 april 2016 in de NIEUWE NOR!


Sunday Sun, vier ideale schoonzonen die elkaar troffen op de Rockacademie in Tilburg. Ze maken zonnige jaren 60-surfpop in het verlengde van The Beach Boys, met een snufje vroege Beatles. “Onvervalste popliedjes, slim, maar niet te gelikt.“, schreef Podiuminfo over het debuut, ‘We Let Go’, dat trouwens ook 3FM Album van de Week werd. Een album vol meezingers als ‘I Call You Honey’, de single die niet van de radio-zenders leek weg te slaan en ook Spotify ertoe aanzette een doorbreek voor Sunday Sun te voorspellen in 2015. Ja, het gaat allemaal in de vijfde versnelling voor dit viertal: supports voor The Kooks, voor Blur’s Graham Coxon en aan de rits festivals kwam deze festivalzomer dan ook geen einde. En als die mooie zomer van 2015 straks voorbij is, halen we dat gevoel op 27 november nog één keer terug met een clubshow van Sunday Sun in de NIEUWE NOR.support: Bottles Of Love
Met een bonte mix van knuffelrock, punk, big band en de jaren ’80, maakt Bottles Of Love, na 4 jaar van schaven en schrijven in een kamertje van 4 bij 4, zijn debuut. In de studio namen onder andere Andre Kemp (Waylon, Kraak en Smaak), Robin van Loenen (Destine) en Bas van Wageningen (Di-rect) het instrumentarium voor hun rekening. Vrolijkheid en catchy-ness waren de leidraad; een lach en een traan het gevolg.

Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief