'The Late Night Shift' ft. Junkestra
11 December 2014

NIEUWE NOR - café


Open 20:00 | Aanvang 23:15 | Einde 00:00

Gratis toegang
Op donderdag 11 december vindt alweer de derde editie van ‘The Late Night Shift’ plaats. Deze keer met semi-akoestische sweaty-groovin’-funkalicious-hip-to-the-hop-jazziness van Junkestra. Na afloop van de uitverkochte show van Jett Rebel klinken gitaren, keytar, koffers, typemachine, trombone en zang tijdens een afterparty in het café van de NIEUWE NOR.

De Zuid-Limburgse band Junkestra speelt een mix van groovy muziekstijlen: van dansbare beats tot vette funk, van sweaty grooves tot catchy junk. Als ze maar een feestje kunnen bouwen! Tijdens ‘The Late Night Shift’ doen zij dit in een speciale semi-akoestische bezetting.

In de zomer van 2012 nam Junkestra hun eerste EP ‘The Soul Food Association’ op. Het nummer ‘Gonna Make You Mine (Tonight)’ van deze EP werd gebruikt voor de Nederlandse film Valentino, met Najib Amhali.
In september 2014 presenteerde Junkestra hun tweede EP ‘Freak Out Boogie Night’. Daarop volgde een tourtje door Nederland, The Freak Out Boogie Tour, waarmee ze onder andere North Sea Jazz Club in Amsterdam aandeden.'The Late Night Shift’ is gratis toegankelijk, ook zonder ticket voor het concert eerder op de avond.

Meld je aan voor de nieuwsbrief