'Vision' ft. Mike Williams
+ Remco Gaiteros + Ricky Ray + Jackhammer
31 July 2015

NIEUWE NOR - zaal


Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 04:00

Tickets
Op de dag dat de preparty van gevestigde orde 'Castle of Love' neerstrijkt in het centrum van Heerlen projecteert de nieuwste lichting dance-liefhebbers hun eigen 'Vision' op EDM/Future House muziek. Rick Habets (Ricky Ray) & Bryan Janssen (Bravada Music) halen voor deze eerste editie van hun gloednieuwe event het Hilversumse megatalent Mike Williams naar de NIEUWE NOR. Tevens van de party zijn Remco Gaiteros (Mondial), Ricky Ray + Jackhammer.

Mike Williams
Muziek is Mike Williams met de paplepel in gegoten. Op hele jonge leeftijd was hij al achter de knoppen van een keyboard te vinden, iets later vond hij zijn plek tussen de muzieknoten achter de piano. Maar Mike Williams wilde meer. Zelf nummers bedenken, maken en spelen. Hij stopte met les en ging zelf aan de slag met een laptop met versterker en oude boxen van zijn vader. Hij leerde zichzelf draaien door YouTube af te struinen waarna hij al snel werd geboekt op verschillende feesten. Eigen producties volgden en al snel stond hij samen met o.a Martin Garrix, Jay Hardway, Yellow Claw en Alvaro op het podium.

Sinds 2014 staat Mike Williams bekend om zijn bootlegs. Nadat zijn bootleg van Blame van Calvin Harris ontzettend goed uitpakte op social media, begon hij support te ontvangen van onder meer Oliver Heldens. Sindsdien zijn bijna al zijn tracks op de Heldeep Radio van Oliver gedraaid en pikken ook Dada Life, Bougenvilla, Gregor Salto, The Voyagers en veel meer zijn tunes op. Mike Williams' zomerseizoen staat vol boekingen op grote festivals in Nederland, maar hij staat ook doodgewoon bij ons, voor jullie. Om te keuren of we het goed hebben gezien. Remco Gaiteros
Op 13 jarige leeftijd begon Remco Pijpers, oftewel Remco Gaiteros, met muziek maken. Nadat hij eerst geëxperimenteerd had op andere instrumenten, koos hij er op zijn 14e voor om een draaitafel aan te schaffen en begon uitbundig te oefenen. Genres als House, Latin en Moombahton bleken hem goed te liggen, tevens is Remco ook 1 van de 2 DJ's uit het DJ-Duo ''The Wallpackers''. Aan ervaring geen gebrek, want Remco draaide o.a. al op plekken zoals de Dancetour, Mondial, Sonic Festival, Intiem Festival & Park City Live en deelde de line-up met o.a. R3hab, Dannic, Yves V, Yellow Claw, Quintino, Sidney Samson, Martin Garrix, Blasterjaxx, Wildstylez, Thomas Gold, Sandro Silva, Alvaro, Girls Love Dj's, Marco V, Feest DJ Ruud, La Fuente en nog vele andere. Deze veelbelovende, jonge DJ hoopt in de komende jaren veel te bereiken, zijn passie is groot en zijn inzet vergt ook veel energie wat tot een spectaculaire gig resulteert!

Local support: Ricky Ray + JackhammerDeze dance-avond wordt georganiseerd in én door poppodium NIEUWE NOR in samenwerking met de promoters van 'Bravada Music'. De voorverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief