Wayne Hussey (UK) - EXTRA SHOW
[seated show] + Ersatz DJ Patrick
23 October 2014

NIEUWE NOR - zaal


Open 20:00 | Aanvang 21:00 | Einde 23:00

Tickets
Extra concert! Nadat het concert van Wayne Hussey op vrijdag 24 oktober snel uitverkocht raakte, komt hij ook op donderdag 23 oktober naar Heerlen!

Wayne Hussey kennen we als frontman van The Mission en als gitarist én songwriter van The Sisters of Mercy. Met The Mission maakte hij van 1986 tot 2008 maar liefst 10 studioalbums. In 2009 kwam zijn soloalbum ‘Bare’ uit die vooral bestaat uit oud The Mission-materiaal en covers van andere artiesten. Tijdens 'The Songs of Candlelight and Razorblades Tour' laat hij akoestische zowel oude krakers van The Mission als nieuwe werk horen. Hij geeft het publiek daarbij de mogelijkheid de setlist mee te te bepalen. Let op: Dit is een zit-concert met maximaal 100 plaatsen.

In 2002 begon Wayne, gewapend met slechts een akoestische gitaar en piano en een uitpuilende lied-boek aan repertoire, solo-shows te spelen naast zijn activiteiten met The Mission. De opbouw van deze show is spontaan en de setlist wordt grotendeels bepaald door de betrokkenheid van het publiek en zal gewoonlijk bestaan uit nieuwe, intieme versies van 'klassieke' en minder bekende nummers Mission, een allegaartje van leuke covers, en gloednieuwe songs. Wayne's credo bij deze show is dan ook: 'give 'em a little of what they want, a little of what you want, and a little of what you think they need!'Ersatz DJ Patrick draait vooraf en na afloop passende sfeervolle platen in het café.

Dit is een zit-concert met maximaal 100 plaatsen. De voorverkoop start op 24 juli om 10:00 uur.

Meld je aan voor de nieuwsbrief