FAQ Playa Urbana


FAQ Playa Urbana

Is Playa Urbana corona-proof?
Ja, we hanteren een door de veiligheidsregio goedgekeurd corona-protocol. Lees hier de corona-regels die gelden op het terrein. Ten alle tijden geldt: blijf thuis bij klachten en houd anderhalve meter afstand tot je mede-bezoekers.

Wat gebeurt er als het concert door (aanvullende) corona-maatregelen wordt afgelast?
Bij annulering van de activiteit vanwege aanvullende corona-maatregelen betalen wij het volledige aankoopbedrag inclusief servicekosten terug.

Is het mogelijk aan de deur kaarten te kopen?
Nee, er is alleen online verkoop via www.playa-urbana.nl. Het is tot de start van het concert mogelijk online tickets te bestellen. Maximaal 2 tickets per bestelling.

We willen met meer dan 2 personen bij elkaar zitten, mag dat?
Dit mag alléén als deze personen die een gezamenlijk huishouden vormen. Meld je samen op hetzelfde moment bij de entree. 

Mogen mijn kinderen mee naar Playa Urbana? En moeten zij betalen?
Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot Playa Urbana, mits zij begeleid worden door een volwassene met een ticket. De kinderen zelf hoeven geen ticket te hebben.

Is er een bar op het terrein?
Nee. Het is tot de start van het concert mogelijk online drinkpakketten te bestellen. Deze kunnen worden afgehaald op het terrein.

Wat zit er in een drinkpakket?
We bieden 8 verschillende pakketten met daarin per pakket standaard een flesje water en wat nootjes plus twee blikjes van je keuze danwel een fles goed voor twee glazen bij wijn. We hebben de volgende pakketten beschikbaar: fris (cola/sinas), fris light (cola/sinas light), fris (ice tea/spa rood), (sinaas)appelsap, bier, alcoholvrij bier, witte wijn en rode wijn. 

Is er parkeergelegenheid en wat zijn de kosten?
Parkeren kan op het terrein van C-Mill. Op het terrein zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Deze bevinden zich links direct naar de entree/tribune van Playa Urbana. Volg de bewegwijzering op het terrein van C-Mill.

Is Playa Urbana overdekt?
Nee, Playa Urbana is een openluchttheater. Zitplaatsen zijn niet overdekt.

Gaan de activiteiten door bij regen?
De activiteiten gaan onder alle weersomstandigheden door. Bij (verwachte) regen zorgen we voor gratis poncho’s.

Is het terrein rolstoeltoegankelijk?
Ja, het terrein is goed rolstoeltoegankelijk gemaakt en parkeren kan direct naast de entree. Wil je een mooie plek vooraan bij het podium, vraag het dan bij aankomst aan onze crew.

Welke huisregels hanteren jullie?
Op het festival terrein hanteren we deze huisregels.

Mijn vraag staat er niet bij.
Stuur ons gerust een bericht via onze social media of een e-mail naar info[at]nieuwenor.nl. We streven ernaar binnen 24 uur te antwoorden.


Blijf gezond en we hopen je te zien op Playa Urbana!