29-11-2012
Kunstbende organiseert Open Podium voor jongeren uit Parkstad


Kunstbende biedt jongeren dit podium aan om hen de kans te geven op te treden in een professionele omgeving, met echt publiek. Op die manier biedt Kunstbende jongeren een creatieve uitlaatklep en de mogelijkheid om podiumervaring op te doen. Het open podium is bedoeld vooral bedoeld voor jongeren tussen de 13 tot 19 jaar uit de regio Parkstad die graag willen optreden.

Over Kunstbende
Kunstbende is een landelijke organisatie die zich vooral richt op talentontwikkeling en jongeren. Kunstbende, in Limburg georganiseerd door Buro Pinkpop, organiseert jaarlijks de bekende landelijke wedstrijd, maar ook vele workshops, open podia en een zomertour langs verschillende Limburgse zomerfestivals. Jongeren in de leeftijd van 13 tot 19 jaar kunnen meedoen in de categorieën Muziek, DJ, Fashion, Theater & Performance, Film & Animatie, Dans, Taal en Expo. Ieder jaar wordt een thema voor de wedstrijd gekozen. In 2013 is het thema helden. De Limburgse finale van wedstrijd, waar jaarlijks meer dan 400 jongeren aan meedoen, zal plaatsvinden op zondag 10 maart 2013 in de Stadsschouwburg van Sittard-Geleen.

Deelnemers krijgen tijdens het open podia de kans hun talenten al eens te testen op echt publiek, een goede oefening voor de daadwerkelijke wedstrijd. Verder zal kunstbende workshops organiseren tijdens de open podia die ten goede komen aan de performance van de acts.

Dus ben jij of ken jij iemand in de leeftijd van 13 tot 19 jaar die heel goed is in muziek maken, DJ-en, dansen, toneel, schrijven of iets anders creatiefs en wil je op een echt podium optreden met veel publiek? Schrijf je dan nu in via www.kunstbendelimburg.nl!


 

Meer nieuws

02-12-2021

VanWyck debuteert op Excelsior RecordingsLees meer


02-12-2021

Lucky Fonz III heeft complete clubtour aangekondigdLees meer


12-11-2021

Protestsong 'Wat is het kut om agent te zijn' nieuwe single Sophie StraatLees meer