stages


Poppodium Nieuwe Nor

De Nieuwe Nor is een platform voor het beleven en vernieuwen van populaire cultuur in Parkstad. De basis van de platformfunctie vormt het presenteren van concerten en dance-avonden. De Nieuwe Nor biedt een breed programma aan voor vrijwel iedere popmuziekliefhebber in de regio, van jong tot oud. Ook is er aandacht voor andere uitingsvormen die behoren tot de populaire cultuur, van beeldende kunst tot lifestyle.

In maart 2022 opent de nieuwe, grote zaal van de Nieuwe Nor, aan de Pancratiusstraat in Heerlen. Hiermee verdrievoudigt de capaciteit en is er in de twee zalen gelijktijdig plaats voor in totaal ruim duizend bezoekers.

Stage lopen bij de Nieuwe Nor
Volg je een opleiding en zoek je een stageplaats? Wij zoeken ondernemende studenten die affiniteit hebben met popcultuur in de breedste zin van het woord. Lijkt het je wat om in een jonge, dynamische omgeving te werken? En ben je zelf flexibel, zelfstandig en enthousiast? Bekijk dan ons stage-aanbod:

- Assistent Communicatie & Marketing / vanaf januari 2022 (32 uur per week / 5 – 6 maanden looptijd)

---

Functieomschrijving: Assistent Communicatie & Marketing (stage)

Als Assistent Communicatie & Marketing ben je onderdeel van het creatieve team van de NIEUWE NOR en rapporteer je aan de Medewerker Marketing & Publiciteit. Je stelt onder zijn/haar begeleiding promotieplannen op voor het programma dat de programmeur(s) bedenken en brengt dit via de diverse – vaak nieuwe social - media-kanalen onder de aandacht van de juiste publieksgroepen, waarbij je zowel gericht als creatief te werk gaat. Je hebt een frisse blik op promotie, bent initiatief- en ideeënrijk en een wervend en bondig tekstschrijver. Je kunt omgaan met onverwachte wijzigingen, bent flexibel en kunt onder druk werken. Je staat je mannetje (of vrouwtje) in een hectische, dynamische sector die 24/7 actief lijkt en waarbij zowel persoonlijk contact als een professionele houding onontbeerlijk zijn.

Je hebt een brede belangstelling voor muziek en kunt je verplaatsen in de interesses en behoeftes van andere muziekliefhebbers. Je hebt interesse voor en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing, weet precies hoe je mogelijkheden op het gebied van social media en online advertenties kunt inzetten om je vooraf gestelde marketingdoel te bereiken. Je neemt initiatief, bent resultaatgericht en loopt over van de creatieve ideeën. Daarnaast ben je een doelgerichte planner die overzicht houdt op pr-acties bij een groot aantal activiteiten. Ook ben je betrokken bij de ticketing; van het instellen van prijzen tot de communicatie met bezoekers. Je woont in de regio Parkstad of bent bereid er (tijdelijk) te gaan wonen, want er wordt van je verwacht dat je een grote betrokkenheid bij de organisatie en haar activiteiten tentoonspreidt.

Werkzaamheden / projecten:

Wij bieden:

Profielschets. Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) met de volgende kenmerken:

Geïnteresseerd?
Interesse? Stuur je motivatiebrief, inclusief CV, naar Ruben Schreibers, Medewerker Marketing & Publiciteit, via: [email protected]. Voor meer informatie, neem contact op via: [email protected]