3JS
01 November 2019

NIEUWE NOR - zaal


De kaartverkoop is gestart.
voorverkoop: € 18,50
avondkassa: € 21,00
student/cjp: € 16,00

Open 19:30 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Tickets
19:30 uur: deuren open | 20:30 uur: 3JS (verwacht einde: 22:00 uur)

In 2007 maakte Nederland voor het eerst kennis met de 3JS. Wat begon met een op akoestische instrumenten gebaseerde folksound groeide uit tot een geheel eigen pop/rock sound met als belangrijke kenmerken de Nederlandse taal en de onmiskenbare stem van zanger Jan Dulles. En dat past uitstekend op de Nederlandse poppodia, zoals begin dit jaar tijdens hun eerste clubtour ooit bleek. Wegens het grote succes van deze tour duiken de mannen dit najaar opnieuw de clubs in: op vrijdag 1 november 2019 doen ze daarbij de NIEUWE NOR in Heerlen aan.

In 2007 maakte Nederland voor het eerst kennis met de 3JS toen zij hun debuutalbum ‘Watermensen’ uitbrachten. In de jaren die volgden bracht de band nóg negen studioalbums uit waarvan er vier de gouden status behaalden. Naast hun onafgebroken aanwezigheid op de radio, kennen we de Jees natuurlijk van tv-programma’s als De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland en hun muzikale bijdrages aan programma’s als DWDD.

In 2008 zetten de 3JS hun eerste voorzichtige stappen op de planken van het theater. Met hun folky sound en hun poëtische teksten werden ze daar gelijk warm ontvangen. Ze vulden de band aan met 4 ervaren topmusici en werden zo een 7-koppige band die alle muziekstijlen beheersen. De kennis en ervaring die werd opgedaan door het jarenlang spelen kwam uiteindelijk samen in het repertoire van 3JS. Wegens het grote succes van hun voorjaarstour duiken de mannen dit najaar opnieuw de clubs in! Het concert van de 3JS op 1 november in Heerlen vindt plaats in en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De kaartverkoop is direct gestart via www.nieuwenor.nl.


Meld je aan voor de nieuwsbrief