'54 jaar DJ Theo Goossens' & Friends
+ Hans Timmermans + DJ Ron Dijks + Johnny Cappiello + Jo Foekens
19 October 2019

NIEUWE NOR - zaal


De kaartverkoop is gestart.
vroege vogel: € 7,50
voorverkoop: € 10,00
avondkassa: € 12,50

Open 21:00 | Aanvang 21:00 | Einde 04:00

Tickets
Dit avondvullend programma duurt van 21.00 tot 04.00.

Levende dans legendes, we houden ervan. Hier in Heerlen vieren we op 19 oktober maar liefst '54 jaar in het vak' van onze eigen Limburgse  DJ-legende Theo Goossens (67)! "The Best in Town" is terug, en neemt deze keer 5 bevriende artiesten mee om samen een extra lange nacht door tijdloze muziek te reizen. Dat doet Theo samen met Ron DijksJohnny CappielloJo Foekens en Hans Timmermans.
Van Studio 54 naar 54 jaar DJ Theo Goossens!
Een jaar geleden stonden we aan de vooravond van het definitive einde van een tijdperk; de sloop van Studio 54 en het Kegelpaleis! We "vierden" het oude & nieuwe met de 'De-/Reconstructie van Studio 54'. Drie uiteenlopende nachten brachten we een ode aan'het stappen in Heerlen'.  Theo kreeg het tijdens de slotnacht voor elkaar dat 'zijn' publiek hem volgde waar hij ging. Theo kwam vervolgens regelmatig op de koffie om met ons te praten over een vervolg. Tijdens onze laatste bespreking rest er van beide iconische locaties niets meer dan een gapend gat, dat ons in de verste verte niet herinnert aan de hoogtijd dagen die menig Heerlenaar beleeft heeft in de Emmastraat. Maar de herinneringen leven wél voort, ook bij Theo! Met Theo en zijn vrienden duiken we op 19 oktober wederom in de geschiedenisboeken en stoffen meer dan 60 jaar dansmuziek af. We vieren feest met de man die voor één nacht naar Heerlen kwam, maar er tien jaar bleef.  En stiekem altijd terug blijft komen! 
 Theo Goossens  [Studio 54 / Mac Queen / Real / Kwien]
De danskoning van de jaren '70 & '80 kwam eigenlijk voor één avond naar Studio 54, maar bleef tien jaar in Heerlen. In België legde Theo Goossens het fundament bij de Mac Queen in Borgloon, Real in Tongeren en Kwien in Vroenhoven. Het succes van de toonaangevende Studio 54 had ook te maken met Theo en de muziek die hij draaide. “Dat begon al toen ik een klein mannetje was. Ik had een eigen pick-up en een radiootje waarmee ik radio Luxemburg luisterde." Theo draaide zijn eerste platen als dertienjarige en won reeds op z'n 16e een DJ-wedstrijd waarna hij definitief in het vak rolde.

Theo verhuisde  naar Heerlen (Willemstraat) en stond lange tijd zelfs 4 dagen per week achter de draaitafels in Heerlen. Hij draaide zware funk, swing beat, R&B, hiphop, reggae en rap en waar nodig gemixt met de commerciëlere nummers. De dansvloer staat nog steeds centraal bij Theo die bekend staat om zijn import muziek (ingevlogen vanuit Soho) en de prachtige praatjes tussen de plaatjes.54 jaar DJ Theo Goossens & Friends!

54 jaar in het vak vier je uiteraard niet alleen! Daarom hebben we Theo gevraagd om zelf een line-up samen te stellen vol muzikale vrienden die stuk voor stuk de tent op z'n kop weten te zetten. De gast optredens komen van:

DJ Ron Dijks [ Kromme Toeter / Hazus / Peppermill]
Johnny Cappiello [Johnny de platenvreter / Soultrain]
- Jo Foekens [zanger]
Hans Timmermans [Galaxy / Las Vegas / Galloupe / Loes FM]

Deze dansavond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Theo Goossens i.s.m. Nieuwe Nor Nacht. De voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief