Abstrakt Syntax - 'Bompu EP' Releaseparty
Tone (IRL) + Composer (CZ) + Six Realms + Kreas
17 August 2019

NIEUWE NOR - zaal


Minimumleeftijd: 16 jaar. I.D. verplicht
voorverkoop: € 5,00
avondkassa: € 7,00

Open 23:00 | Aanvang 23:00 | Einde 05:00

Tickets
Dit evenement duurt van 23.00 tot 05.00. Minimumleeftijd: 16 jaar.

Het D&B en Dubstep producers-duo Abstrakt Syntax bracht vorig jaar met 'Necronomicon' hun eerste EP uit op het Ierse Stagma Records. Dat vierden ze met een succesvolle launchparty hier in Heerlen. Een jaar later is het tijd voor ronde twee! De tweede EP van Abstrakt Syntax hoor je op 17 augustus voor het eerst in poppodium NIEUWE NOR tijdens dé 'Bompu EP' Releaseparty! Een Nieuwe Nor Nacht vol Drum & Bass en Dubstep met bevriende (internationale) producers/dj's/labelbazen. 

Abstrakt Syntax [ Stagma / Rustout]
De software engineers Koen Janssen en Wouter Hollanders produceren al sinds 2015 electronische muziek en richten zich als Abstrakt Syntax de laatste 2 jaar op hun passie: dubstep en drum&bass! ‘Abstrakt’ staat voor de beschrijving van de productie-stijl die zij hanteren in samenhang met de syntax. Deze ‘Syntax’ vormt de basis voor de regels die ze volgen om hun unieke muziekstijl te programmeren. Naast het produceren van dubplates heeft Abstrakt Syntax in 2017 de eerste officiële release genaamd ‘The Drum’ uitgebracht op Stagma Records. De track verscheen op het compilatie-album Ambush naast acts uit o.a. de Verenigde Staten, Canada, Tsjechië, Ierland en Duitsland. Op 21 mei 2018 is ook ‘The Necronomicon EP’ verschenen op het Ierse label, eveneens vergezeld door een releaseparty in de Nieuwe Nor te Heerlen. 

Zo ging het er vorig jaar aan toe tijdens de Necronomicon EP Releaseparty!

Bompu EP - Stagma Records
Nu is het tijd voor ronde twee: op zaterdag 17 augustus presenteren Koen & Wouter de EP ‘officieel’ tijdens dé ‘Bompu EP' Releaseparty. De EP live horen? Dit is dé kans. Naast een eigen audiovisuele show staan er uiteraard meer shows op het programma. Wie Koen & Wouter voor deze bijzondere nacht uitnodigen hoor je snel via het facebook-evenement.

Hoe klonk de Necronomicon EP alweer? Zo! 

Deze dance-avond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Abstrakt Syntax i.s.m. Nieuwe Nor Nacht. De kaartverkoop is gestart. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief