Afro Bros [Voodoo]
+ Brent New + El Don + Morero
29 May 2020

NIEUWE NOR - zaal


Minimumleeftijd: 18 jaar. I.D. verplicht
Early Bird - Phase 1: € 7,50
Early Bird - Phase 2: € 10,00
Regular: € 12,50
Boxoffice: € 15,00

Open 23:00 | Aanvang 23:00 | Einde 05:00

Afgelast
Deze activiteit wordt vanwege de corona-crisis verplaatst naar een latere datum. Ticketkopers worden per e-mail op de hoogte gehouden van de nieuwe datum.

Deze activiteit wordt vanwege de corona-crisis verplaatst naar een latere datum. Ticketkopers worden per e-mail op de hoogte gehouden van de nieuwe datum.

We sluiten ons dance-voorjaar op 29 mei feestelijk af met Voodoo x Afro Bros! Na 4 heerlijke Latin/Afrohouse-edities in samenwerking met  Nr. 7even pakt Brent New tijdens de terugkeer in poppodium NIEUWE NOR uit met een XL-headliner. Een die je normaliter op de mainstages van Tomorrowland of  Latin Village ziet shinen: Afro Bros! 


Afro Bros 
Hebben Giordano Ashruf & Rashid Badloe nog een introductie nodig? Het Afro Bros duo is wereldberoemd, mede dankzij samenwerkingen met grootheden als Dimitri Vegas, Like Mike, David Guetta en de hits zoals 18 Plus. De Afro Bros scoren erop los en brengen muziek uit in een smakelijke mix van verschillende stijlen en genres. We leggen vanavond met Voodoo de nadruk op de Latin- & Afro House invloeden maar je weet dat de Afro Bros altijd Moombahton, House en Urban in hun DJ-sets verwerken.Met hun originele geluiden, unieke drums, Latin-beats en opzwepende vibes nemen de Afro Bros de wereld over en ook in 2020 pronken Tomorrowland & Latin Village weer bovenaan hun geplande shows. Brent New x Voodoo
Puppetmaster Brent New ontwikkelde zijn Voodoo de afgelopen jaren met vele speldenprikjes tot een bezwerend house-collectief dat in 2019 de Red Room van Nr.7even tot driemaal toe liet vlammen. Een van de persoonlijke  hoogtepunten van Brent New was de 'Hush Hush' nieuwjaarsshow voor een uitzinnige crowd  in een uitverkocht Complex in Maastricht. Back to Voodoo! Het collectief brengt je vriendelijke housestijlen als Afro, Latin en Tribal tijdens een nacht waarin ritme en dansbaarheid centraal staan.  Denk daarbij aan setjes  van grootheden als Sunnery James & Ryan Marciano en Gregor Salto, of de vervlogen latin vibes van Benny Rodrigues & Franky Rizardo. Be inspired maar wees gerust, Brent New en zijn crew weten zelf ook donders goed hoe je het publiek prikkelt en in beweging zet.

Voodoo residents El Don & Morero
We gaan uiteraard ook weer dollen met El Don & Morero. De goedlachse El Don voelt zich thuis in de vele DJ-booths van Parkstad. Van urban-setjes voor In Effect en Shake It Up tot dansbaar voor Parkcity Live en bezwerend tijdens Voodoo. Ook Morero is weer van de partij en laat vanavond voor de zesde keer van zich horen.   
Deze dance-avond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht i.sm. Brent New / Voodoo. Minimumleeftijd: 18 jaar.  De voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief