'After Dinner Jam'
23 March 2017

NIEUWE NOR - zaal


Open 20:00 | Aanvang 20:00 | Einde 23:30

Gratis toegang

Hét ultieme middel tegen je after dinner dip? Dat is onze nieuwe 'After Dinner Jam'! Op donderdag 23 maart presenteert poppodium NIEUWE NOR, niet toevallig na afloop van 'Romeo’s Soulfood', voor het eerst een bijzondere jam-sessie in onze zaal. Een avond die bestaat uit drie gelijke delen: optredens, spontane jams én improvisatie. Uiteraard zorgen we voor een muzikale chef die dit toetje van jouw dag - wie riep daar Jam Brûlée? Grapjas! - tot een smakelijk menu vormt. Doe je mee? Pak dat instrument en zorg dat je er op 23 maart bij bent!

We starten de avond met twee korte optredens: eerst Zoë Kroezen, de jonge organisatrice van ‘After Dinner Jam’ breekt het ijs en opent de avond samen met haar band, waarna het de beurt is aan Iman Free, de funky hiphop-formatie uit Heerlen. Na het akoestische optreden tijdens Gulpener Geen GeDonder in een bomvol café van de NIEUWE NOR in februari spelen ze nu een set op volledige sterkte.

Tijdens deze optredens - tussen 20.00 uur en 21.00 uur - kun JIJ je inschrijven voor de daaropvolgende jamsessie door het doorgeven van je naam en instrument. Want, vanaf 21.00 uur start dan de echte jamsessie waar bands willekeurig gevormd worden met de ingeschreven muzikanten. Door middel van een ‘tombola’combineert onze host als een ware chef de muzikanten als ingrediënten voor een aantal jam-bands die na elkaar het podium beklimmen. Nadat alles goed los is gemixt, is er tijdens het derde deel van de avond, na de jamsessies, ruimte om zelf bands te vormen en je skills te tonen met je nieuwe band, je eigen groep, als duo, of solo. 

Deze activiteit vindt plaats in de zaal van poppodium NIEUWE NOR. De toegang is gratis. Drumstel en versterkers zijn aanwezig, en worden verzorgd door The Key Sessions. Je hoeft enkel je eigen instrument mee te nemen. Het is niet nodig/mogelijk te reserveren, want je schrijft je voor de jamsessie in op de avond zelf.


Meld je aan voor de nieuwsbrief