Throwback To: Amy Winehouse
Sven Hammond & Kim Hoorweg play Amy Winehouse
12 April 2019

NIEUWE NOR - zaal


De kaartverkoop is gestart.
voorverkoop : € 18,50
avondkassa: € 20,00
student/cjp: € 16,00

Open 20:00 | Aanvang 21:00 | Einde 23:00

Tickets


Tijdschema: 20:00u. deuren open / DJ 45Frank / 21:00u. - 23:00u. Sven Hammond & Kim Hoorweg / 23:00u. - 00:00u. DJ 45Frank

Kim Hoorweg en Sven Hammond staan in het voorjaar van 2019 samen in zalen door heel Nederland voor de tweede editie van de Throwback To-tour, en staan op vrijdag 12 april in poppodium NIEUWE NOR. Gezamenlijk brengen de jazz-zangeres en de rockband songs van hun heldin Amy Winehouse ten gehore. De rauwe mix van rock, soul en blues van Sven Hammond, samen met de warme stem van Kim Hoorweg: een gedroomde combinatie om de wereldhits van Amy Winehouse op unieke doch herkenbare wijze ten gehore te brengen.

Sven Hammond is al jarenlang een vaste waarde in het nationale en internationale live-circuit, met de stomende, ronkende, spugende, piepende, krakende en vooral altijd bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound van opperbaas Sven Figee als constante factor. Een band die altijd zijn eigen koers vaart, en zich los van trends en conventies blijft vernieuwen en ontwikkelen.

Jazz-zangeres Kim Hoorweg (25) werd al op haar veertiende getekend door het Amerikaanse label Verve. In 2007 bracht ze haar debuutalbum uit, was ze te zien op North Sea Jazz en deelde ze het podium van de HMH met Trijntje Oosterhuis en het Metropole Orkest. In 2018 bracht Kim voor het eerst volledig op eigen kracht album ‘Untouchable’ uit, met bijdragen van Nederlandse jazzlegenden als Anton Goudsmit, Niels Broos, Glenn Gaddum Jr. en Joost Kroon.Tijdens Throwback To eren Nederlandse artiesten in het Nederlandse clubcircuit de voorbeelden die hen inspireerden zelf muziek te gaan maken. Yesterday’s hits by today’s favourites.

Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief