Capital Hiphop presents: ANBU
[verplaatst naar 20 maart 2021 - Limburgzaal]
21 November 2020

locatie: Oefenbunker


Toegang: alle leeftijden.
voorverkoop/avondkassa: € 13,00
: € 0,00
: € 0,00

Open 19:30 | Aanvang 20:00 | Einde 22:00

Verplaatst


Dit concert wordt vanwege de corona-crisis verplaatst naar 20 maart 2021 (Limburgzaal). Ticketkopers zijn per e-mail op de hoogte gehouden van de nieuwe datum.

Heerlen is de hiphop-hoofdstad van Zuid-Nederland en daarom heet dé hiphop-avond van poppodium NIEUWE NOR ook Capital: een terugkerende clubavond die de heetste acts van het Nederlandse hiphop-landschap aan Heerlen presenteert. Zoals ANBU  op 21 november!

ANBU, A Nation By Us, is het collectief uit Venlo dat een eigen wereld creëert waarin zij al hun creativiteit uiten. De groep uit het Zuiden staat bekend om hun vurige tracks met harde beats en lekkere melodie. Het collectief scoorde met hun single ‘Barkie op zak’ miljoenen streams.
  

De jongens van ANBU hebben een tijdje de focus gelegd op hun solocarrière en waren dus individueel bezig met het ontwikkelen van hun eigen sound, maar nu is ANBU back en sterker dan ooit. Op de laatste tracks ‘YSL’ en ‘Gevallen Soldaat’ is goed te horen hoe het collectief once and for all de krachten samenbundelt. Het energieke karakter van ANBU zien we terug in hun live shows. Als collectief bouwde ze al een feestje op grote podia als Lowlands, WOO HAH!, Mysteryland en vele andere festivals in de Benelux.Naast muziek is het ook goed mogelijk dat je ANBU kent van hun populaire kledinglijn. Wat begon als merchandise is vrij snel ontgroeid naar een volledig kledingmerk inclusief een eigen store op Amsterdam Centraal.

Dit concert vindt plaats in de Oefenbunker in Landgraaf en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR i.s.m. de Oefenbunker.


Meld je aan voor de nieuwsbrief