Anna Nita x Royal Theater
Four Feet Nine
11 June 2021

online event


gratis toegang: € 0,00

Open 20:00 | Aanvang 20:00 | Einde 21:00

Gratis toegang

FOUR FEET NINE brengt opnieuw een iconische locatie in beeld via een muzikale live-sessie. Op vrijdag 11 juni gaat het concert van Anna Nita in première. Je ziet de soul- en jazz-zangeres met haar 7-koppige band voor het eerst vanuit 'een van de mooiste bioscopen van Nederland', het Royal Theater Heerlen. Het luisteren en bekijken meer dan waard!

Stichting Four Feet Nine brengt creatievelingen bij elkaar op de fraaiste locaties in Zuid-Limburg en leggen dit proces voor jou vast op beeld! Ontdek met FOUR FEET NINE nieuwe muziek, nieuwe plekken en krijg zo in één keer al het moois dat onze regio te bieden heeft op je netvlies.

Four Feet Nine strijkt deze keer neer in een van Heerlens meest bekende gebouwen; het Royal Theater. Recent door NRC nog verkozen tot een van de mooiste bioscopen van Nederland en een icoon voor het Heerlense straatbeeld. Op locatie een 7-koppige band (!) onder leiding van Anna Nita. Als vers benoemde 'Artist in Residence' bij poppodium NIEUWE NOR is zij met haar jazzy & soulvolle sound dan ook de perfecte artiest voor deze locatie.

Zorg dat je vrijdag 11 juni met de bak popcorn en een koud frisje op de bank klaar zit, nét voor de start van het EK. Een lekker opwarmertje dus! Link voor livestream.

Meer info over Four Feet Nine: www.4feet9.nl.


Meld je aan voor de nieuwsbrief