Ares
Gil & Megas + DJ Sim Fane [locatie: Oefenbunker]
14 October 2017

Oefenbunker


voorverkoop: € 9,5
CJP: € 7
student: € 7
Avondkassa: € 11

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:30

Tickets


Tijdschema | 20:00 uur: deuren open/dj Sim Fane | 20:45 uur: Gil & Megas | 21:25 uur: Ares | na afloop: Sim Fane | Dit concert vindt plaats in de Oefenbunker in Landgraaf. Kaartverkoop is gestart. De minimumleeftijd is 16 jaar.

Ares is één van de meest hardwerkende rappers van Nederland. Naast zijn album Road Trip bracht de Oosterhoutse MC maar liefst 8 EP's en een mixtape uit. Ook heeft hij producties gemaakt voor meerdere grote namen uit de hip-hop scene, waaronder Lijpe en Frenna. Als kers op de taart heeft de Top-Notch rapper meegewerkt aan het succesvolle New Wave album, waar de Popprijs mee werd binnengesleept. Op zaterdag 14 oktober zakt hij af naar de Oefenbunker in Landgraaf. Support: Gil & Megas en DJ Sim Fane.

Met minimalistische producties geeft Ares een frisse draai aan de hedendaagse Hip-hop en kan hij ook wel gezien worden als de Nederlandstalige Drake. Met zijn tracks geeft hij een kijkje in zijn zelfbenoemde reservaat waar vredespijpen aangestoken worden en gereden wordt als James Dean. Dat wordt 200% lit.support: Gil & Megas
GIL & MEGAS staan bekend om hun frisse en catchy sound. De sound is samen te vatten als Topline, een mix van Hiphop en Pop. Uiteenlopend van rap tot dansbare tracks. Dit toonaangevende Tilburgse duo heeft al een aardige naam opgebouwd met de EP-releases ‘Dertien Hoog’, ‘JUICE’ en single Wankelen.Sim Fane (DJ) fungeert als concert DJ tijdens de tour.

Dit concert vindt plaats in de Oefenbunker in Landgraaf en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR i.s.m. de Oefenbunker. Voor dit concert gelden de huisregels van de Oefenbunker. De kaartverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief