'De Herdertjes lagen bij NNNachte' ft. BBDVH [LIVE]
Hush & Sleep + Revelton One + OLAV.
Bestel in de vvk je gratis 'kerstkaart'. 1 per persoon. Avondkassa = 5 euro.
"De Herdertjes lagen bij NNNachte, zij lagen bij Nieuwe Nor Nacht in het veld. Daar hoorden zij de speakers zingen: Techno! Techno!" 2e kerstdag 2017, een nieuwe traditie is geboren. Als het aan ons ligt sluit je voortaan je kerstdagen feestend af in poppodium NIEUWE NOR met techno & house onder leiding van BBDVH: Bakkie Baard & De Vettige Herder! Ze keren voor de 2e keer dit jaar terug in onze zaal, mét een geheel nieuwe LIVE-set en wederom ft. bloedbroeder Revelton One! Samen vormen zij de 3 techno-wijzen uit het Zuiden. Uit het Oosten van Zuid-Limburg komen onze speciale gasten Hush & Sleep en met OLAV. is de line-up voor een hele fijne kerstnacht compleet. Ho Ho Techno! 

Tijdschema:
22.00 - 00.00OLAV.
00.00 - 01.30Bakkie Baard & De Vettige Herder ft. Revelton One [LIVE]
01.30 - einde Hush & Sleep

BBDVH ft. Revelton One [NEW LIVE SHOW!]
BBDVH (voluit: Bakkie Baard & De Vettige Herder) zijn 2 wolven in schaapskleren. Het DJ/Producer duo maakte  afzonderlijk al muziek als Nick Double en Dion Dash, maar onder die lieve laag wol gaat er ook een duistere kant schuil: BBDVH! Het duo heeft de eerste officiële EP 'Formule' in de zomer gelanceerd, werkt ondertussen keihard aan Live-set 2.0, host een maandelijkse podcast 'Technologie'en wie ze een beetje volgt weet dat alle 'liedjes' voorzien worden van Oerhollandse titels als Houthakker, Kinderboerderij & Schermutseling. Verwacht van 'BBDVH ft. Revelton One' een 3 man sterke live-set vol synths, drumcomputers en andere techno-producerende herriemakers. Special guest: Hush & Sleep  [Ellora / Virgo]
Het Maastrichtse techno-duo Hush & Sleep scoort sinds 2015 met EP's als Ilmatar, Mirth & Valdar hoge noteringen in diverse Electronica- en Techno-charts en krijgt wereldwijde support van Âme, Monoloc, Agents of Time en vele andere bekende namen. Tom Tonnard & Frankie Decicco zitten niet stil en reizen inmiddels heel Europa af voor shows. Ze maken muziek die je moet meenemen van hier, als een droom waarin donkere emotionele melodieën op een bedje van techno je mystieke reis begeleiden. Als je het toelaat!Revelton One [Carypla Records]

Revelton One is als producer en DJ lokaal bekend sinds 2012 als Le Dutch van het Creme Fraiche duo. Anno 2017 brengt Revelton One het een stukje dieper & duisterder en heeft met Bakkie Baard & De Vettige Herder direct twee gelijkgezinden gevonden. Revelton One heeft de afgelopen maanden zijn eigen nieuwe sound de wijde wereld in geslingerd, dat gebeurde o.a. via 'Houthakker', een gezamenlijke release op Carypla Records, en recent was Revelton One nog te gast bij BBDVH op de maandelijkse podcast 'Technologie':OLAV.
Hij stond erbij, keek naar z'n publiek, en bespeelt vervolgens de dansvloer zoals alleen OLAV. dat kan, met verfijnde platenkeuzes. OLAV. deelde de kribbe afgelopen zomer al met BBDVH tijdens de 'BLEND Session' op het Schelmenhofje en zo zagen we de geboorte van deze stralende samenwerking tot stand komen. Deze dance-avond wordt georganiseerd in poppodium NIEUWE NOR i.s.m. Bakkie Baard & De Vettige Herder. Bestel je in de vvk je 'kerstkaart'? Dan is deze helemaal gratis. 1 per persoon. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief