'Blend Sessions' [Halloween-editie]
Teqnov + Enrique Sanchez + Bruce Sawyer

Techno/House-platform BLEND brengt in samenwerking met 'Nieuwe Nor Nacht' vanuit ons sfeervolle café de maandelijkse Facebook-livestream 'Blend Sessions'. Met telkens twee speciale gast-dj's én uiteraard organisator Bruce Sawyer voor een avond gevuld met de lekkerste deephouse, beste tech-house en hardste techno. Wil jij het liever van dichtbij meemaken en tegelijk even netwerken met collega's uit de scene? Kom dan gezellig een drankje doen! Voor deze speciale Halloween-editie nodigen we Teqnov en Enrique Sanchez uit. Het café is open vanaf 19.00, de live-streams zijn van 20.00 tot 23.00 te volgen via de kanalen van Blend! We hebben er griezelig veel zin in!

Teqnov
Teqnov is terug! Stond al als winnaar van de DJ contest in de line-up met held Michel de Hey (zie mix hieronder) en ook als producer gaat het lekker. Zo staat zijn track Night Rider op de onlangs verschenen Twelve003 compilatie van het Belgische label Coincidence RecordsEnrique Sanchez

Zijn debuut in poppodium NIEUWE NOR en uiteraard staat Enrique Sanchez dan bij Blend achter de knoppen. Bracht vorig jaar ism die andere Blend-bekende Rick Roblinski Echo Cave uit op, hoe kan het ook anders, Buddha Music! Fijne plaatjes, en heerlijke podcasts van Enrique.Bruce Sawyer

Blend-baas Bruce Sawyer host zijn Sessions uiteraard zelf. Onder zijn leiding zagen we de afgelopen maanden Haushed, Tief TraumBakkie Baard & De Vettige Herder, Olav., Kijk Een Ster, Rick Roblinski, Dayak én Michel de Hey voorbij komen in poppodium NIEUWE NOR. Hulde!
Draaien tijdens BLEND Sessions?

Ben je een DJ en wil je een keer tijdens een 'BLEND Sessions' draaien? BLEND geeft nieuwe talenten een platform om hun skills aan het publiek te laten horen. Stuur je soundcloud- of mixcloud-mix naar de facebook messenger van @listentoblend en blijf op de hoogte van alle activiteiten van BLEND via facebook/soundcloud/instagram/website.

Deze live-stream wordt georganiseerd in het café van poppodium NIEUWE NOR in samenwerking met BLEND. De entree is gratis.


Meld je aan voor de nieuwsbrief