'Blend Sessions' Live-stream
Dayak & Tief Traum

Welkom bij de 'BLEND Sessions'. BLEND gaat samen met poppodium NIEUWE NOR vanuit ons sfeervolle café een exclusieve maandelijkse Facebook livestream organiseren om de beste beats bij je thuis te brengen. Maar wil jij het liever van dichtbij meemaken en netwerken met collega's uit je Limburgse scene? Kom dan gezellig een drankje doen tussen 19.00 & 23.00. De live-stream start om 20.00.

De line-up voor deze 2e editie van 'BLEND Sessions' bestaat uit Dayak & Tief TraumWat is BLEND?

BLEND gaat voor je op jacht naar de lekkerste deephouse, beste tech-house en hardste techno. Laat je verrassen door showcases van nieuwe talent én dikke headliners. Alles waar muziek om draait in die ene track, die ene samenwerking, dat ene event. Het Heerlense label BLEND brengt publiek & DJ’s samen in de ultieme sfeerbeleving. Voor de eerste editie van BLEND nodigden we  techhouse legende Michel de Hey uit en na de zomer gaan. Ondertussen blijven we je warm maken voor het event door middel van maandelijkse livestreams vol opkomend talent.
 
Ben je een DJ en wil je een keer tijdens een 'BLEND Sessions' draaien? BLEND geeft nieuwe talenten een platform om hun skills aan het publiek te laten horen. Stuur je soundcloud- of mixcloud-mix naar de facebook messenger van @listentoblend en blijf op de hoogte van alle activiteiten van BLEND via facebook/soundcloud/instagram/website.

Deze live-stream wordt georganiseerd in het café van poppodium NIEUWE NOR in samenwerking met BLEND. De entree is gratis.


Meld je aan voor de nieuwsbrief