'Boomaye Nieuwjaarsgala 2018'
Famke Louise + DJ AK + Fenomeno + Gil T. + Miquel DJ
13 January 2018

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 13,50
Avondkassa: € 13,5

Open 21:30 | Aanvang 21:30 | Einde 03:30

Uitverkocht
Dit evenement is een verhuring en wordt georganiseerd door 'Boomaye'. Aanvang: 21.30 / Minimumleeftijd: 16 jaar (er is een 15+ lijst via Boomaye)
Al meer dan 5 jaar organiseert Boomaye het mooiste Nieuwjaarsgala van Parkstad. De afgelopen jaren was het één groot feest in de Music Dome met welbekende acts als Monica Geuze, Childsplay & Bokoesam. Voor de editie van 2018 verhuist hét scholierenevenement naar poppodium NIEUWE NOR om ditmaal een hele knusse editie te vieren met DJ AK, Fenomeno, Gil T, Miquel DJ en headliner Famke Louise. De welbekende vlogster is op haar Monnie en vroomt het hele land door met haar 2e hitsingle op zak.  Dat doet ze op zaterdag 13 januari richting.... Heerlen voor Boomaye!

Dresscode = Gala, Minimumleeftijd = 16 jaar. Er is een (beperkte) 15+ lijst. Schrijf je hier in (en koop een kaartje).

Famke Louise
Debuutsingle 'Op Me Monnie' van de 18 jarige vlogster tikte binnen vijf dagen al de 3 miljoen views aan op youtube en voerde op Spotify zelfs de Nederlandse hitlijst aan. Wat een binnenkomer van de beautyqueen! De productie van $HOOT2KILL blijft dagenlang in je hoofd hangen, zelfs Boef & Frenna konden het niet laten een remix van de tune aan te kondigen. Net uit is ook Vroom! De 2e single van de piepjonge femme fatale Famke Louise is een samenwerking met Bokoesam op een beat van meesterproducer Yung Felix. Support: DJ AK, Fenomeno, Gil T. & Miquel DJ

Wat is Boomaye zonder de fijnste lokale acts? Ook DJ AKFenomenoGil T. & Miquel zijn smokin' hot vanavond en laten je dansen tot het licht aan gaat. 

Deze activiteit wordt georganiseerd door 'Boomaye' in poppodium NIEUWE NOR. Minimumleeftijd = 16 jaar. Er is een (beperkte) 15+ lijst. Schrijf je hier in (en koop een kaartje). Dresscode = gala.

Meld je aan voor de nieuwsbrief