Capital Hiphop presents: Bummy Boys
+ Baby Boys
28 December 2019

NIEUWE NOR - zaal


Toegang: alle leeftijden.
Voorverkoop: € 12,50
Avondkassa: € 15,00
student/cjp: € 10,00
young ticket (12-16 jaar): € 6,25

Open 19:30 | Aanvang 20:00 | Einde 22:00

Tickets


Tijdschema: 19:30u deuren open | 20:30u. Baby Boys | 21:00u. Bummy Boys
Heerlen is de hiphop-hoofdstad van Zuid-Nederland en daarom heet dé hiphop-avond van poppodium NIEUWE NOR ook Capital: een terugkerende clubavond die de heetste acts van het Nederlandse hiphop-landschap aan Heerlen presenteert. Zoals BUMMY BOYS op 28 december!

“BUMMY BOYS”
is een verzamelnaam voor de mood, lifestyle en aard waaruit Ray Fuego, GRGY en KC in 2013 bij elkaar kwamen om samen hun dromen na te jagen. Met Bummy Boys & Mubby Yobs 2.0, twee mixtapes die uitkwamen voor de streaming-era, maakte zij hun intrede binnen de Nederlandse Hiphopcultuur en hebben sindsdien een leidende rol aangenomen als bazen binnen het genre. Nu vijf jaar verder hebben de drie mannen met SMIB WORLDWIDE een eigen record label, kledinglijn, winkel, festival en zelf een boek.

1 juli 2019 dropte de jongens “BUMMY BOYS 3” om de Bummy Boys-trilogie rond te maken. Een mixtape nog donkerder, harder en vetter dan de vorige twee. 28 december kunnen we alle tracks live komen checken. Een avond vol grimmige rap om lekker te bouncen.
support: Baby Boys
Jong, bombastisch, onzeker en gedript in onschuld en designer: dit is 'BABY BOYS'. Rap met een apart & rauw randje. Ze stoppen pas als alles in brand staat.Deze hiphop-avond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door de NIEUWE NOR. De kaartverkoop is gestart


Meld je aan voor de nieuwsbrief