Buzzard's Brew - album-release
22 January 2021

locatie: Oefenbunker


Voorverkoop: € 7,50
Avondkassa: € 7,50

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 00:00

Afgelast


Dit concert is vanwege de huidige corona-maatregelen afgelast. Ticketkopers zijn per e-mail op de hoogte gesteld.

Buzzard’s Brew is een ambitieuze 5-koppige funkband uit het zuiden van Limburg. De band combineert hun liefde voor funk muziek met een flinke scheut humor. Voeg daar nog een lekkere groove en meerstemmige zang aan toe, en roer goed. Dit brouwsel zorgt ervoor dat je de hele avond niet kan stilstaan! 

Het afgelopen jaar was een goed jaar voor de band. Met een aantal energieke concerten zette de band zichzelf op de kaart in het limburgse pop-landschap. Hoogtepunt van het jaar was de openingsshow van Parkcity Live 2019. Ook werd de bezetting flink vernieuwd. Met onder meer zangeres Gody Snyers kreeg de band een moderne, gepolijste sound: funky, maar dan op hun eigen manier.


Op 22 januari 2021 released Buzzard's Brew zijn nieuwe album en jij kunt hierbij zijn! Singer/songwriter CelineShanice vervolgt de show met haar 'feel good' songs en catchy deuntjes. The Groove Foundation sluit de muzikale avond af met een groovy aftershow. Dit concert vindt plaats in de Oefenbunker in Landgraaf en wordt georganiseerd door de NIEUWE NOR i.sm. de Oefenbunker


Meld je aan voor de nieuwsbrief