Call It Off
+ The Overslept [locatie: Oefenbunker]
02 December 2017

Oefenbunker


voorverkoop: € 8,00
CJP: € 6,00
student: € 6,00
Avondkassa: € 8

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:30

Tickets
Dit concert vindt plaats in de Oefenbunker in Landgraaf. Kaartverkoop is gestart. De minimumleeftijd is 16 jaar.
Sinds de release van hun eerste single 'Do It All Again' in 2013 hebben fakkeldragers van de Nederlandse poppunk Call It Off een momentum gecreeërd dat onbreekbaar lijkt te zijn. In enkele jaren tourde de band door Europa en China, kregen airplay op zowel nationale als internationale radio, en verzamelden meer dan een miljoen streams op Youtube en Spotify. Met twee goed ontvangen EPs op zak speelde Call It Off talloze shows, inclusief Paaspop, Groezrock en Bevrijdingsfestival Heerlen. Ook openden ze voor poppunk legendes als New Found Glory, The Story So Far, The Wonder Years en Panic! At The Disco. Op zaterdag 2 december komen ze knallen in de Oefenbunker in Landgraaf. Support-act: The Overslept.

Na het tekenen van een contract met Sony Music Entertainment verscheen de single 'Abandoned', ondersteund met de bands eerste Nederlandse headline tour. In January 2017 verscheen het succesvolle nieuwe album “Abandoned”, met daarop de singles 'Abandoned', 'Scream Your Heart Out' en 'Witness'. Sindsdien is de band een graag geziene gast op zowel televisie als radio - en is Call It Off bezig met een uitgebreide festivaltour door Nederland waarbij ze ook Heerlen aandeden: op 5 mei speelden ze op Bevrijdingsfestival Heerlen.Met een nieuwe net aangekondigde Nederlandse headline tour in November en December, inclusief homecoming show in Eindhoven, laat Call It Off zien dat ze niet van plan zijn het rustig aan te doen.

support: The Overslept
The Overslept is een Nederlandse pop/rock band bestaande uit jeugdvrienden Sem Jonkhout (zang), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar). Het viertal combineert old school punk met elementen uit de 80’s en hedendaagse rockmuziek. Het resultaat is frisse popmuziek met een stevige lading. ‘3FM Talent’ The Overslept staat als een huis, met tonnen energie en een stoere uitstraling.Dit concert vindt plaats in de Oefenbunker in Landgraaf en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR i.s.m. de Oefenbunker. Voor dit concert gelden de huisregels van de Oefenbunker. De kaartverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief