Capital Hiphop presents: Yung Internet
Support: $KEER & BOO$
01 February 2020

NIEUWE NOR - zaal


Toegang alle leeftijden!
Voorverkoop: € 12,50
Avondkassa: € 15,00
Scholier/student: € 10,00
young ticket (12-16 jaar): € 6,25

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Tickets


DJ Akra 20u | $KEER & BOO$ 20.30u | DJ Borhi 21u | YUNG INTERNET 21.30u | DJ Akra 22.30

Heerlen is de hiphop-hoofdstad van Zuid-Nederland en daarom heet dé hiphop-avond van poppodium NIEUWE NOR ook Capital: een terugkerende clubavond die de heetste acts van het Nederlandse hiphop-landschap aan Heerlen presenteert. Zoals Yung Internet op 1 februari!

Yung Internet maakt naar eigen zeggen al muziek sinds het begin der tijden. Deze Amsterdamse designer hip-hop formatie, bestaande uit Yung Mau, Yelli en DJ Hyperlink, debuteerde eind 2014 met hun EP genaamd J.O.B.S.

De onderwerpen variëren van chicks die het doen voor Lebarabeltegoed, tot de ponypacks van hun favoriete dealer D’Angelo. De terugkerende lijn in de nummers is de social media-cultuur waar iedereen zich op een bepaalde manier wel in terug weet te vinden.

De groep staat bekend om hun energieke liveoptredens en zeggen zelf: “we willen dat iedereen naar de show komt en huilend van geluk weer naar huis gaat. We willen dat iedereen naar onze kermis komt en misselijk uit onze attractie stapt. En we geven niet op tot dat iedereen aan de beurt geweest is. Dus haal je tickets snel!” Met een nieuwe tour, komt natuurlijk ook een nieuwe EP. En jullie zijn de eerste die deze live mogen checken! SUPPORT 

De Limburgse rapper, $KEER & BOO$, deel van hiphopcollectief Slenterprise, brengt gitzwarte (t)rap à la $uicideboy$. Met z'n Steen-achtige rauwheid verpakt in een Limburgs accent, rapt hij over Ralph Lauren-kleding en steekpartijen in Geleen en Maastricht. Zijn EP "MACK SLYME" staat vol met agressieve raps en snoeiharde beats en bracht veel teweeg in de Nederlandse hip hop scene.


Dit concert wordt georganiseerd door Poppodium Nieuwe Nor en vindt plaats in de NIEUWE NOR. De voorverkoop start 8 november om 10 uur!


Meld je aan voor de nieuwsbrief