'Extravaganzaval' ft. Jody Bernal [CarNORval]
+ Extravaganzaval DJ-team (Boscha Nova + Brent New + DJ Eggs e.v.a.) + Ricky Ray + Yung Baro
01 March 2019

NIEUWE NOR - zaal


De kaartverkoop is gestart.
vroege vogel: € 7,50
voorverkoop: € 9,00
avondkassa: € 12,50

Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 04:00

Tickets
CarNORval - dag 1: Extravaganzaval [hiphop/rnb]

CarNORval in poppodium NIEUWE NOR: vijf Nieuwe Nor Nachten lang carnaval op alles behalve carnavalsmuziek. We gaan van hiphop & rnb tot drum & bass, van techno & house tot hardcore & hardstyle. Mét te gekke headliners als Pythius, Luuk van Dijk én D-Fence, vele lokale dj's en 5 keer volle bak... Alaaf, maar dan anders hier in Heële! We trappen onze carnaval met de eclectische ratjetoe van 'Extravaganzaval' onder leiding van Jody Bernal

Jody Bernal
Van 'Que sí, que no' tot de 'Macarena'! Al 20 jaar lang is de hitmachine Jody Bernal alive & kickin' (op dat ene concert in Maaskantje na dan).  Jody Bernal anno 2019 is echter véél meer dan alleen de hitjes. In de open minded club NYX in Amsterdam herontdekte Jody zijn kwaliteiten als performer en omarmde het publiek zijn eclectische sound. De mix van house, disco en all time hitjes brachten Jody Bernal al naarfestivals als  Valtifest én Solar terwijl hij met zijn eigen clubconcept ‘ Sjiek de Friemel’ al tijden immens populair is in 3 grote steden. Jody brengt het beste van beide werelden naar de zalen. Ook vanavond ligt de draadloze microfoon klaar naast de DJ-booth. En als de sfeer goed genoeg is, dan stapt Jody de booth uit én de spotlights in... Om samen met jullie te mee te brullen: QUE SI, QUE NO!

Ga loco met de Locals van het Extravaganzaval DJ-Team
De extravagante jongens nodigen hun vrienden uit om samen met jullie van de eerste CarNORvalsnacht een regelrechte knaller te maken. Ze brengen die hete megamix van de hipste hiphop, rnb en hits en een grote B2B samen met Brent New, Hennessy Huisman, Blenkmaster Hinx, 21 Scallywag, Ben Gaande, Eggs, Lady Weerts, Botsauto Vibes & MC Materiële Schade. Ook van de partij: Ricky Ray & Yung Baro.

CarNORval vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en worden georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht. De kaartverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief