'Smeuïg' ft. Luuk van Dijk [CarNORval]
Justin Time + Stashin' + JUMA
04 March 2019

NIEUWE NOR - zaal


De kaartverkoop is gestart.
vroege vogel: € 6,00
voorverkoop: € 7,50
avondkassa: € 9,00

Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 04:00

Tickets
CarNORval - dag 4: Smeuïg [house]

CarNORval in poppodium NIEUWE NOR: vijf Nieuwe Nor Nachten lang carnaval op alles behalve carnavalsmuziek. We gaan van hiphop & rnb tot drum & bass, van techno & house tot hardcore & hardstyle. Mét te gekke headliners als Jody Bernal, Pythius én D-Fence, vele lokale dj's en 5 keer volle bak... Alaaf, maar dan anders hier in Heële! Dag vier van onze carnaval gaat een smeuïge house-nacht worden met feestbeest Luuk van Dijk!

Luuk van Dijk
Onze goedlachse headliner Luuk van Dijk voelt zich nu al Hyped up voor 2019! Met bevestigde shows tijdens Awakenings & Straf_werk en een erelijst waarop ook DGTL, Hyte, Elrow, Knee Deep, Cocoon en Amsterdam Open Air pronken is Luuk van Dijk op z'n zachts gezegd een graag geziene gast als er een heerlijke house / tech-house set gedraaid moet worden. Daarnaast straalt Luuk maandelijks met zijn radioshow voor Radio Nachtlab  en worden ook zijn producties opgepikt door smakelijke labels als Hot Creations, Roush & Oblack. Heb je die remix voor Elrow music al gecheckt? Lekker smeuïg hoor!Feesten als Beesten met de locals: Justin Time + Stashin' + JUMA.
De vrolijke feestbeesten van de carnavalsvereniging zijn dan wel vertrokken, Smeuïg gaat het ook deze CarNORvalsmaandag weer worden. We eren een lange traditie house-boekingen tijdens CarNORval zoals De Sluwe Vos, Cleavage en Luuk van Dijk.  Onder leiding van Stashin’ gaan we met Smeuïg in 2019 verder waar Feesten als Beesten is geëindigd: in een uitverkochte zaal los gaan op heerlijke house! Ook van de partij is JUMA namens de Sittardse succesformule Dark Boutique. Pas 2 edities oud, en al 2 edities stijf uitverkocht. En Last but not least: Justin Time! Dé baas van Timeless viert elke zomer een heerlijke outdoor editie in Kerkrade van dit ook op Essential Festival steevast goed verborgen pareltje. 

CarNORval vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en worden georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht. De kaartverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief