'Cultura Novacane'
Boscha Nova & friends | Cultura Nova Festival
24 August 2018

NIEUWE NOR - zaal


Gratis toegang // minimum leeftijd: 16 jaar
Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 04:00

Gratis toegang
´Cultura Novacane' is dé Cultura Nova afterparty in de NIEUWE NOR tijdens de openingsavond van het festival. Het concept uit de hoge hoed van Boscha Nova drukt sinds enkele jaren een eclectische stempel op de stad met verfrissende line-ups vol r&b/hiphop/house-tunes van Randstad-grootheden en lokale helden. Tijdens NOVACANE toveren de dj's de zaal van de NIEUWE NOR om tot één grote glijbaan van dansbaarheid. Vorig jaar was het 'Je favo BN'er all night long' maar dit jaar nodigt Boscha Nova zijn vrienden uit om er samen met jullie een geweldige avond van te maken. 

'Cultura Novacane' is inmiddels een mooie dance-traditie tijdens de openingsavond van Cultura Nova. Na 'Het Grote Openingsspektakel' volgt een hete afterparty in de NIEUWE NOR, helemaal gratis én dus altijd beregezellig en volle bak. Boscha Nova pioniert met zijn concept al ruim vijf jaar en drukt daarmee een eclectische stempel op de stad. Met verfrissende line-ups vol nationale hiphop-grootheden, de beste nieuwkomers en vele lokale helden. Ook tijdens Cultura Nova tovert deze BN’er de zaal van de NIEUWE NOR om tot één grote glijbaan van dansbaarheid. Dit jaar nodigt Sander 'Boscha Nova' Bosch zijn vrienden Future Vision, Bobby Fresh en Yung Baro uit.

Future Vision

Daan & Dilan komen echt uit Echt en brengen die nieuwe saus. Tunes dommer dan groep 3, maar wat doen ze het lekker. Na Slidemaarterug is nu ook Dagga de wereld in geslingerd. Check die boys!Bobby Fresh
BobbyFresh is begonnen met plaatjes draaien in de kroegen van Venlo maar tegenwoordig knalt hij zijn frisse eclectische mix van hip-hop, uk-house, r&b en meer op menig festival uit de speakers. Zo stond hij al op Wish Outdoor, Paaspop, Stereo Sunday, Knaltival en 7th Sunday Festival. Watch out because he is so fresh it hurts!Deze dansNNNacht vindt plaats in de NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Cultura Nova, Novacane, Boscha Nova en poppodium NIEUWE NOR. De entree is gratis, wees er op tijd bij, want vol = vol!

Meld je aan voor de nieuwsbrief