'Dancing With Wolves In The Snow' ft. Rick Nolov Band & Guests
+ Kiki, Goya & Friends
28 December 2017

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 10,00
CJP: € 6,00
student: € 6,00
Avondkassa: € 12

Open 19:30 | Aanvang 20:00 | Einde 23:00

Tickets


Tijdschema: 19:30u. deuren open | 20:00u. - 20:30u. Kiki & Goya | 20:45u. - 20:55u. Peul Dolhain | 21:00u. Rick Nolov Band
Een jubileum voor ‘Dancing With Wolves In The Snow’! De jaarlijkse homecoming show van de Heerlense Rick Nolov Band viert op donderdag 28 december haar tiende editie. Het publiek mag als vanouds een aantal bijzondere gasten én een dampende set rock, ska en reggae verwachten.

De Rick Nolov Band begon haar carrière ooit in de Oude Nor en speelde – naast talloze optredens in binnen- en buitenland – onder andere op Pinkpop, Pinkpop Classic en op ParkCity Live. De muzikale kern van de band is nog steeds dezelfde als die van het eerste uur: Rick Nolov (gitaar/zang), Stijn Huijts (basgitaar/zang) en Hans Keuls (drums).Op donderdag 28 december viert het trio haar jaarlijkse comeback-avond en nodigen ze weer een keur aan gasten uit, zoals trompettist Marc Huynen, zangeres Jolien Knoben, saxofoniste Mylene Schrijen, gitariste Kiki Abels, gitarist Sammy Huijts en toetsenist Coen van Dam. De laatste heeft een dubbelrol aangezien hij ook DJ zal zijn na afloop van het concert.


 
Als voorprogramma zal Heerlens jongste band Kiki, Goya & Friends debuteren in de NIEUWE NOR. Ter gelegenheid van de jubileumeditie zijn er dit jaar ook twee extra features: een prikkelend intermezzo door Paul Dolhain, en een oogverblindende beeldende omlijsting door Marcel van der Heyden; beiden geen onbekenden in het Heerlense circuit. A splendid time is guaranteed for all!

Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief