Dark Boutique ft. Ghost in The Machine
donkere house & industriële techno
23 November 2019

NIEUWE NOR - zaal


Minimumleeftijd: 16 jaar. I.D. verplicht
vroege vogel: € 7,50
voorverkoop: € 10,00
avondkassa: € 12,50

Open 23:00 | Aanvang 23:00 | Einde 05:00

Tickets
Dit evenement duurt van 23.00 tot 05.00. Minimumleeftijd: 16 jaar.

Na maar liefst 4 uitverkochte edities op rij in poppodium Volt verrast Dark Boutique je op de valreep met een éxtra editie in 2019. Het succesvolle house/techno-concept verlegt haar grenzen zuidwaarts met een uitstapje naar poppodium NIEUWE NOR in Heerlen. Met deze editie Ghost in The Machine, Rick Roblinski, DRSSN & Stashin' achter de knoppen. 

Dark Boutique is een house/techno-concept met een brede muzikale basis. Van donkere house sounds die het begin van je avond vullen tot een industriële techno sound om mee af te sluiten. Zo bouwt Dark Boutique aan een stevige basis. Met acts als Michael Klein (bekend van Pan Pot’s Second State & Sven Vath’s Cocoon-label) en Cynthia Spiering (Thuishaven, Verknipt, Nachtcollege) zet Dark Boutique zowel erkend internationaal als opkomend nationaal talent centraal naast regionaal namen (Rick Roblinski, Falsch & Simun) en lokaal upcoming artiesten als Tykov, Stashin en Roeland Evers.
Ook deze editie komt initiatiefnemer Justin Machiels met zijn Dark Boutique weer met een verrassende en diverse line-up: Ghost in The Machine, Rick Roblinski, DRSSN & Stashin'. Verwacht een goede house sound om mee te beginnen en Industrial techno die de avond zal afsluiten.Deze dance-avond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Dark Boutique i.s.m. Nieuwe Nor Nacht. De kaartverkoop is gestart. Minimumleeftijd: 16 jaar


Meld je aan voor de nieuwsbrief