De- Re-constructie van Studio 54: vrijdag
DJ Cosmic (B) + Triple D + DJ Huey + Raenys + DJ Arno | Cultura Nova Festival
31 August 2018

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 10,00
Avondkassa: € 10

Open 20:00 | Aanvang 20:00 | Einde 03:45

Tickets
De ticketverkoop start op maandag 23 juli om 10.00
Weekend-kaarten (toegang tot alle drie de avonden) voor € 25,- zijn te koop via deze link.

Nog één keer uitgaan in de oude Studio 54! In de Pancratiusstraat staat het zwijgende silhouet van de ooit zo levendige discotheek Studio 54. Wie heeft er niet gedanst? In Sanssouci, de Ouwe Stomp, Studio 54, of later in het extravagante Splash NY en haar opvolgers? De locatie was groots voor elke generatie. Na jaren van leegstand gaat het pand samen met het Kegelpaleis tegen de vlakte en mag er per 2020 weer opnieuw gedanst worden. In de nieuwe zaal van poppodium NIEUWE NOR. Maar vóór het zover is laten we tijdens het laatste weekend van Cultura Nova, van 31 augustus t/m 2 september 2018, oude tijden herleven met de De-/Reconstructie van Studio 54: drie avonden voor elke generatie Studio 54-bezoekers!


Het roemruchte verleden en deze glorieuze toekomst van Studio 54 ontmoeten elkaar echter nog één keer. Op 31 augustus, 1 en 2 september 2018 gaan we dansen op locatie in Studio 54 (tot 01.00) én in de zaal van poppodium NIEUWE NOR (vrijdag & zaterdag tot 04.00 / zondag tot 02.00). Lokale & bekende DJ’s uit de roemruchte periodes van het pand zorgen voor drie onvergetelijke avonden met elk hun eigen tijdsgeest. Vrijdag 31 augustus vormt Hiphop de leidraad, op zaterdag 1 september duiken we in de House-geschiedenis en op zondag brengen we U terug naar de begin jaren van Studio 54 met een Allround avond.

Dé (voorlopige) programma’s:

Vrijdag 31 augustus: DJ Cosmic (BE), Triple D, DJ Huey, Raenys en DJ Arno
Zaterdag 1 september: DJ T.M (Tim Overdijk), DJ Garry, [email protected] Lee, Mischa G en Dann (BE)
Zondag 2 september: Theo Goossens, DJ Huub en Bjorn Hosek Poppodium NIEUWE NOR houdt in haar programmering altijd oog voor de subculturen die belangrijk zijn (geweest) voor Heerlen. Zo programmeren we nog steeds New Wave artiesten en de Inpoet reünie, maar ook in de vooruitstrevende dancegenres heeft de NIEUWE NOR tot op heden een toonaangevende rol gespeeld. Daarnaast is Hiphop sinds de opening een van de belangrijke speerpunten in de programmering. Toen door veel mensen gevraagd werd om Studio 54 nog een keer te laten (her)leven lieten we er geen gras over groeien.

De-/Reconstructie van Studio 54 is een project in het kader van Bovengronds en vindt plaats tijdens Cultura Nova Festival 2018. De organisatie is in handen van poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop start op maandag 23 juli om 10:00 uur.

Meld je aan voor de nieuwsbrief