Donnie
'Donnie Gaat Kwijt Tour'
21 December 2018

NIEUWE NOR - zaal


De kaartverkoop start op vrijdag 21 september om 10:00 uur
voorverkoop: € 13,00
CJP: € 11,00
student: € 11,00
Avondkassa: € 15

Open 20:00 | Aanvang 21:00 | Einde 23:00

Tickets


Rapper Donnie, de mannelijke Marilyn Monroe a.k.a. Maradonnie, verrast steeds weer met zijn hersenspinsels en gedaantewisselingen waarbij hij zijn extravagante mode-smaak niet onder stoelen of banken steekt. Zijn delivery en vindingrijke wordplay worden voorzien van een dikke electrofunk-saus en zorgden tijdens afgelopen edities van Bevrijdingsfestival Heerlen en Pinkpop Festival voor fenomenale feestjes! Op vrijdag 21 december is de rijzende ster uit de Nederlandse rapscene terug in Heerlen voor een show in poppodium NIEUWE NOR.

Dat Donnie werd gezien als protogé van De Jeugd Van Tegenwoordig is met zijn vindingrijke wordplay en door Bas Bron geproduceerde beats geen vreemde aanname. Na zichzelf met zijn eerste mixtape gekroond te hebben tot ‘Leipie Van Het Plein’, dropte hij zijn debuutalbum ‘Mannelogie’. Het album werd een van de meest spraakmakende hiphopreleases van 2015, mede dankzij tracks als ‘Batras’ en ‘Wubbo Ockels’. Met het daaropvolgende ‘Loei Ordinair’ en ‘BFMJT’ werkt Donnie zijn sound nog verder uit, met onder andere ‘De Tuinslang’ verovert hij zijn plek aan de Nederlandse top. De track ‘Snelle Planga’ ging met bijna 2 miljoen streams viraal, en laat zien hoe Donnie een meester is in het creëren van hypes.


 
Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De kaartverkoop start op vrijdag 21 september om 10:00.

Meld je aan voor de nieuwsbrief