Drab Majesty
+ Ersatz Dj's
11 June 2020

NIEUWE NOR - zaal


Voorverkoop: € 15,00
Avondkassa: € 17,50
CJP/Student: € 12,50

Open 19:30 | Aanvang 20:00 | Einde 22:30

Afgelast
Deze activiteit wordt vanwege de corona-crisis verplaatst naar een latere datum. Ticketkopers worden per e-mail op de hoogte gehouden van de nieuwe datum.

Deze activiteit wordt vanwege de corona-crisis verplaatst naar een latere datum. Ticketkopers worden per e-mail op de hoogte gehouden van de nieuwe datum.

Drab Majesty, afkomstig uit Los Angeles, is de wave sensatie van hét moment.
Deb DeMure, het androgyne alter-ego van muzikant Andrew Clinco en zijn partner in synth Mona D. hebben wereldwijd een toegewijde fanbase door hun unieke hypnotische geluid en mysterieuze, constant evoluerende aanwezigheid. Sinds de release van Drab Majesty's debuut 'Careless' in 2015 en het veelgeprezen tweede album 'The Demonstration' het jaar daarop, hebben de heren zich stevig gevestigd tussen het pantheon van donkere synth-popgrootheden.


Na uitverkochte tournees ter ondersteuning van de eerste twee albums, ontsnapte Drab Majesty naar de inspirerende landschappen van Athene, Griekenland om de nummers te schrijven voor hun meest ambitieuze albumcreatie ooit: ‘Modern Mirror’. Het album is een reis van zelfreflectie, nostalgie, liefde, schoonheid en liefdesverdriet verteld over acht verslavende en emotionele synth-pophymnes. Drab Majesty laat vooral een fantastische eigen, herkenbare sound horen die liefhebbers van de alternatieve eighties, post-punk en cold wave naar adem doet happen.


Poppodium Nieuwe Nor wordt 11 juni een romantisch verhaal uit de oudheid, te midden van opbouwende gitaren van gitaar en galm. Drab Majesty combineert de sonische esthetiek van voorgangers als 'New Order' en 'The Cure' met Griekse mythologie en moderne science fiction. Voeg daarbij de adembenemende ijzige podiumperformance van de groep en je weet dat je een bijzondere show gaat ervaren.

Ersatz Dj's, bekend van "That 80's Feeling", draaien rondom de show van Drab Majesty het beste op het gebied van dansbare alternatieve muziek vanaf de jaren 80 tot vandaag! Let's dance! Op muziek van Anne Clark tot White Lies en terug van Arcade Fire naar Joy Division. De dansbaarheid van de plaat is het enige dat telt! Stilstaan is geen optie.

Meld je aan voor de nieuwsbrief