DRS + The Dark Horror [uptempo]
+ Murder Tribe + Byron + Insanatix + MC Mad Doxx
15 November 2019

NIEUWE NOR - zaal


Minimumleeftijd: 16 jaar. I.D. verplicht
vroege vogel: € 7,50
voorverkoop: € 9,00
avondkassa: € 12,50

Open 23:00 | Aanvang 23:00 | Einde 05:00

Uitverkocht
Dit evenement duurt van 23.00 tot 05.00. Minimumleeftijd: 16 jaar.

Tijdschema: 23.00 Insanatix | 00.00 Murder Tribe | 01.00 The Dark Horror | 02.30 DRS | 04.00 Byron | 05.00 einde

Nieuwe Nor Nacht gaat Uptempo het einde van het jaar tegemoet en trapt een gloednieuwe reeks harde dance-events af met de komst van Belgium's finest/hardest: DRS & The Dark Horror!

DRS  [BKJN]
Feestbeest Junot Theuwissen aka DRS is een echte Belgische hard-head. De Limburgse uptempo DJ / producer  Darkressive System draait pas sinds 2012 Hardcore, Uptempo & Terror. Junot zocht en vond een uitlaatklep en ontwikkelde zich zo al snel tot een gevestigde naam in de scene. Hij creëerde zijn eigen toegewijde beweging van volgers die als warriors verenigd zijn in de facebookgroep DRS ARMY. Zijn ‘Underground Empire’ is zodoende méér dan enkel de titel van het in 2018 uitgebrachte solo-album waarop DRS samenwerkt met Drokz, Repix, F.Noize en Chaotic Hostility. En ook een gloednieuw album laat niet lang meer op zich wachten volgens Hardcore News.Verzamelaar ‘Album 5.0’ op zijn eigen ‘Triple Six Records’ bevat, naast eigen tracks, releases van MBK, Orian, The Dark Horror & Abaddon, en claimde met ‘ Matennaaier’ plaats 1 in de wereldwijde top 100 hitlijsten van Hardtunes. Ook eerdere EP’s op Kurrupt Recordings haalden tevens plek 1,2,3 & 4. Zijn meest recente release is Death Row, een samenwerking met onze eigen Limburgse Deadly Guns & Mr Ravage. Dit festival seizoen stond DRS op zo’n beetje alle grotere festivals. Van Defqon 1, Dominator en Decibel tot Harmony of Hardcore. Over 2 weken sluit DRS samen met Angernoizer de ‘Uptempo Cage’ van Thunderdome af samen met 6.000 warriors.

The Dark Horror [BKJN Future]
Het nieuwe album van dé upcoming uptempo producer The Dark Horror is af! 12 solo tracks, 3 collabo’s en een refix wachten op hun release in de loop van november. Je gaat dus véél nieuwe tracks horen op 15 november hier in poppodium NIEUWE NOR. The Dark Horror produceert een onderscheidend geluid dat het best kan worden omschreven als een donkere en dynamische stijl van Uptempo.De producer uit Brussel bracht zijn eerste releases uit op Footworxx, Triple Six Records & Megarave Records. De meesten van jullie kennen The Dark Horror van ‘Coke Boy’, de hit samen met Mind Compressor. Ondertussen werkt Kenzo Coralie hard aan zijn reputatie met boekingen voor BKJN vs Partyraiser, The Qontinent & Titanium festival. Deze Triple Six Records en BKJN Future-act is wat ons betreft ‘one to watch’! Een van zijn laatste releases is ‘Break it out, op het TSR 6.0 album, een reeks waarbij The Dark Horror steevast van de partij is. 


Murder Tribe 
Murder Tribe  is een nieuwe mysterieuze Hardcore act uit het Zuiden van het land en stormt als een wervelwind door de scene. Grimmiger dan dit gaan we het vanavond niet krijgen. Ook het geluidssysteem van Dominator kreeg al Murder Tribe tracks te verwerken. Verwacht rough Hardcore tot aan 200 BPM, en méér. Join The Tribe!Byron 
Deze uptempo DJ uit Valkenburg ging al enkele keren hard in Heerlen, o.a. met Koning Wil'm. Byron is back in town en mag het ditmaal proberen in een line-up vol gelijkgezinden. Up the Tempo! 

Insanatix [Blackness]
Insanatix was er een half jaar geleden ook bij tijdens die uitverkochte Nieuwe Nor Nacht met Sefa. Met een boekingsdeal bij Blackness onder de arm gaat Insanatix sowieso een mooie toekomst tegemoet! Let's go, Insanatix!  

MC Mad Doxx
Host MC Mad Doxx begeleidde binnen onze muren al avonden met grote namen als Sefa en The Viper. Of het nu Frenchcore, Millenium Hardcore, Uptempo of een oldskool avond Gabber House (30 nov.) in de Oefenbunker is, Chris is on point on the mic. 


Deze dance-avond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht. De kaartverkoop is gestart. Minimumleeftijd: 16 jaar


Meld je aan voor de nieuwsbrief