Elle Hollis [single release]
+ Stan Smeets + Boscha Nova
02 March 2018

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 6,00
Avondkassa: € 8

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:30

Tickets


Tijdschema | 20:00 uur: deuren open | 20:30 uur - 21:00 uur: Stan Smeets | 21:30 uur - 22:15 uur: Elle Hollis | 22: 15 uur - einde: Boscha Nova | 01:00 uur deuren gesloten
Elle Hollis schrijft catchy popsongs met frisse, elektronische sounds. Een contract bij één van de grootste publishing companies, Warner/Chappell, bracht haar al van Stockholm tot New York. Maar dit is pas het begin. Op vrijdag 2 maart presenteert de 21-jarige Brunssumse mét live-band de nieuwe single 'Locked' tijdens haar showcase in poppodium NIEUWE NOR.

Elle Hollis begon op jonge leeftijd met het maken van muziek. Na jaren schrijven, piano spelen en wedstrijden als Kunstbende en Popsport heeft ze inmiddels haar weg gevonden in de muziekwereld waarin ze zich als veelbelovend popartiest presenteert. Haar eerste single 'Every Day Every Night' was al een voorproefje van de catchy muziek met frisse, elektronische sounds die we ook van haar nieuwe single 'Locked' kunnen verwachten.

 
Elle Hollis' muziek is een mix van verschillende popstijlen vergelijkbaar met Tove Lo, Years&Years en NAO. "Ik wilde maken wat goed voelde. Bij alle nummers ben ik akoestisch begonnen. Dat is voor mij altijd de beste manier om te schrijven. Daarnaast is het vaak zo dat een popnummer voor mij pas werkt als het ook akoestisch werkt. Ik had een duidelijk beeld in mijn hoofd van hoe ik wilde dat mijn muziek ging klinken, een mix van urban, dance en alternatief met invloeden uit de Scandinavische popscene. Het verder uitwerken tot elektronische producties voelde dan ook alsof alle puzzelstukjes in elkaar vielen. Ik ben onwijs blij dat ik met een live band eindelijk kan laten horen waar ik al die tijd aan heb gewerkt."

support: Stan Smeets (STATESMEN)
Stan Smeets is songwriter en frontman van de bands Statesmen enHard2Get, en nam in 2014 deel aan De Beste Songwriter Van Nederland. Zijn muziek wordt beïnvloed door One Republic, The 1975 en Coldplay. Samen met Jerôme Lenders schreef hij het nummer “Physical”, welke Statesmen een platencontract opleverde en Agents After All als boekings agency. Slechts bewapend met een akoestische gitaar zie je tijdens deze EP-release een andere kant van Stan en hoor je al zijn liedjes in de meest pure vorm.


 
dj: Boscha Nova
De beste eclectische dj van Zuid-Limburg? Ja toch! Zo mogen we Boscha Nova inmiddels wel noemen! Je favoriete BN’er pioniert met Novacane al bijna 4 jaar en drukt daarmee zijn stempel op Parkstad. Verfrissende line-ups vol nationale hiphop-grootheden, de beste nieuwkomers, live shows en vele lokale helden. Als hij niet in Limburg is, staat hij vast en zeker te draaien op een van de vele feestjes door het hele land. Boscha Nova tovert de zaal ook tijdens de releaseparty van Elle Hollis om tot één grote glijbaan van dansbaarheid.Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief