Ellen Foley & Band
nieuwe datum: 6 maart 2021!
23 May 2020

Nieuwe Nor - zaal


Toegang: Alle leeftijden.
voorverkoop: € 22,50
avondkassa: € 25,00
student/cjp: € 17,50

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Verplaatst


Deze activiteit wordt vanwege de corona-crisis verplaatst naar 6 maart 2021.

Deze activiteit wordt vanwege de corona-crisis verplaatst naar 6 maart 2021. 

Sinds ‘Paradise By The Dashboard Light’ (1977) kan niemand meer om Ellen Foley heen. Direct na de release van Meat Loaf’s wereldhit ontstond er tumult en rumoer: was de dame in de clip wel de echte zangeres? Nee, zo bleek. De vrouwelijke stem was die van Ellen Foley. Net zoals op de rest van de nummers op ‘Bat Out of Hell’. Haar naam was in één klap gevestigd.


Na haar Meat Loaf-periode zette de Amerikaanse zangeres het succes voort met haar solo-album Nightout dat twee superhits voortbracht: ‘We Belong To The Night’ en ‘What’s The Matter Baby’. Twee albums volgden waarna ze zich stortte op haar werk met en voor anderen: van Joe Jackson tot The Clash, en van musicals op Broadway tot filmrollen in Cocktail (met Tom Cruise) en Fatal Attraction. 



Ruim 40 jaar later kruipt het bloed waar het niet gaan kan en tourt de levende rocklegende weer met haar band de wereld over. En natuurlijk ontbreken de hits niet!

Dit concert vindt plaats in en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De kaartverkoop start op zaterdag 23 november om 10:00 uur.


Meld je aan voor de nieuwsbrief