'Extravaganzaval' ft. Yes-R [CarNORval]
Boscha Nova + DJ Dante Heerlense Hits & meer!
09 February 2018

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 10,50
Avondkassa: € 12,5

Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 03:45

Uitverkocht
Extravaganzaval is uitverkocht! We vieren 'CarNORval' van 9 t/m 12 februari.
Carnaval vieren in Heerlen, maar dan ánders! Dat doen we elk jaar tijdens 'CarNORval' hier in poppodium NIEUWE NOR. En we beginnen de vastelaovend door je met Extravaganzaval  de meest extreme eclectische ratjetoe voor te schotelen die "money can buy" voor slechts een 'tientje fieftig'! Extravaganzaval zou Extravaganzaval niet zijn als we niet extra gek zouden doen: YES-R is in het huis om jullie die leipe mocro flavour te brengen! Uiteraard gaan we ook glijden met Boscha Nova, de piste af met DJ Dante Heerlense Hits en gaan we rampeneren op dj-setjes van Yung Baro, Guado, Ricky Ray, Brent New en de rest van de familie!
 
Yes-R
Je leest het goed, de MVP van de jaren '04 - '08 is nog steeds alive en kicking. Yes-R staat klaar om jullie die Leipe Mocro Flavour te komen brengen op 9 februari tijdens Extravaganzaval. Verwacht mega-hits als Rampeneren, Hey Schatje, Me Boy en natuurlijk Uit Elkaar. Je leest het goed, we stappen ook dit jaar met onze headliner in een heuse tijdmachine dwars door alle classics. 
Boscha Nova & DJ Dante Heerlense Hits presenteren Extravaganzaval!
Van Dio tot Demi Sec, van Du boy tot Me boy, al 3 jaar zorgen Boscha Nova & DJ Dante voor die uitverkochte carnavals-feestfestijnen in de NIEUWE NOR! Boscha Nova gaat ondertussen van de vetste clubs & festivals tot resident van Vunzige Deuntjes. Onze BN'er is een graag geziene gast in het Amsterdamse circuit, haalt de heetste acts naar Heerlen voor Novacane en weet als geen ander hoe je elke crowd laat dansen!En dan... The Man, The Airhorn, The Legend: DJ Dante Heerlense Hits is een fenomeen. Hij treed gemiddeld één keer per jaar op en dan ook enkel op het apartste feest dat je je maar kunt bedenken. Niet de meeste skills, maar hij weet de tent keer op keer plat te krijgen. DEEJAY DANTE... HEERLENSE HITS! *airhorn* 

Én er is méér gekkigheid!
Wat te denken van Yung Baro, Brent New, Ricky Ray, Guado, Kretekpapi, Minkyway, Ben Gaande, Ventje Kruter, DJ Eddy & MC Emmer, Nelly Frietado, Hennesy Huisman, DJ Rhymes, Aruban Tunezz, Lady Weerts & Kajke Keal! Gekkenhuis!

Méér 'CarNORval' vieren in poppodium NIEUWE NOR? Dat kan:

- vr. 09/02 'Extravaganzaval' ft. Yes-R = UITVERKOCHT! [eclectic]
- za. 10/02 'D&Beastmode!' ft. James Marvel [drum & bass / bass]
- zo. 11/02 'Warehouse Rave' Main Dish vs. Bunker Techno! [techno / minimal]
- ma. 12/02 'Hakkûh, Stampûh & RampeTampe' ft. Potato, Killshot & Deadly Guns [hardstyle / freestyle]

Deze avond wordt georganiseerd in het kader van 'CarNORval'. De voorverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief