Afterparty 'Festival van de Toekomst'
Chasner + Gil-T + Brent New + Ricky Ray + Nicky Aitch
Polsbandjes voor de afterparty van Festival van de Toekomst zijn op 15 september verkrijbaar vanaf 22:00 uur de kassa bij de NIEUWE NOR. Let op: 16+ (id verplicht).

Festival van de Toekomst Zuid-Limburg wordt op vrijdag 15 september afgesloten met een groot openlucht eindfeest op het Pancratiusplein-Zuid in Heerlen. Op het programma staan gratis toegankelijke optredens van De Jeugd van Tegenwoordig, La Fuente, HAEVN en Lotte Walda. Het Eindfeest is de feestelijke afsluiting van het tweedaagse evenement waarin de toekomst van Zuid-Limburg in theorie en praktijk wordt getoond. Poppodium NIEUWE NOR presenteert na afloop dé eveneens gratis afterparty van het eindfeest met Chasner, Gil-T, Brent New, Ricky Ray & Nicky Aitch. 

Eindfeest!
Met de 'NIEUWE NOR presents' afterparty van het 'Eindfeest Festival van de Toekomst' sluiten we naadloos aan op de twee slotacts van het feest op het Pancratiusplein in Heerlen: De Jeugd Van Tegenwoordig & La Fuente! Wie heeft er nu de toekomst? Juist, de jeugd! De bekende nummers van de rapgroep, ‘Watskeburt’, ‘Sterrenstof’ en ‘Get Spanish’, komen zeker voorbij. DJ La Fuente zal als afsluiter een glimlach op alle gezichten van bezoekers toveren. De Eindhovense DJ heeft namelijk een enorme feel-good-factor met zijn energieke house-sets. Hij staat bekend als de ‘meest draaiende dj’ van Nederland, is kind aan huis in Parkstad en scoorde al diverse dansvloer-hits via labels als Spinnin’Records en Mixmash. 

Afterparty!
Terwijl de laatste klanken vanaf het Pancratiusplein tegen onze gevel aan slaan beginnen ook de speakers in de zaal van poppodium NIEUWE NOR uitnodigend te pompen. Is het feest in de stad, dan is het steevast ook feest bij ons! En nog gratis ook. Haal snel je polsbandje voordat we vol zijn en dan is keihard feesten op de beste rnb & heerlijkste house met Chasner, Gil-TBrent NewRicky RayNicky Aitch

Act van de toekomst: Chasner
De 19- jarige producer uit Sittard timmert al enkele jaren aan de weg. Zijn muziek wordt inmiddels wereldwijd gedraaid door grote namen zoals Martin Garrix, Hardwell, Afrojack, Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, op festivals als Tomorrowland, Ultra Music Festival, EDC, Mysteryland en en en... Chasner heeft remixes gemaakt voor zowel Tiësto als Afrojack, waarbij de laatste op WALL Recordings (Onderdeel van Spinnin Records,  het label van Afrojack) uitgebracht is. Ook achter de decks maakt Chasner stappen. Van de mainstage van Castle of Love tot support-act van Lucas & Steve hier in de NIEUWE NOR tot samen met Afrojack & Hardwell zijn nieuwe remix mogen droppen in de Escape Amsterdam tijdens het Amsterdam Dance Event.Deze dance-avond wordt georganiseerd in én door poppodium NIEUWE NOR in het kader van 'Festival van de Toekomst'.


Meld je aan voor de nieuwsbrief