'Field Day Festival'
Elle Hollis + Young Sace + Isis Cloudt + DJ Milan Schils
09 February 2019

NIEUWE NOR - zaal


Minimumleeftijd: 16 jaar
voorverkoop: € 8,50

Open 20:30 | Aanvang 20:45 | Einde 03:30

Tickets
De organisatie van dit evenement is in handen van Field Day Festival. Wegens ziekte heeft Demi-Sec haar optreden geannuleerd.
Welkom bij FIELD DAY FESTIVAL, een uit de hand gelopen profielwerkstuk van de (te) enthousiaste 6 VWO-er, Martijn Belleflame. Tijdens zijn ideale festival-dag neemt Martijn je mee op reis door een rijk muzikaal programma. Van Elle Hollis tot aan de Haagse trap-rap van Young Sace, en via Heavy Bass & Jungle House van upcoming DJ/producer Isis Cloudt door naar de rap én pop-hits gedraaid door DJ Milan Schils. Volg www.fielddayfest.nl / instagram voor de laatste ontwikkelingen & aankondigingen.

Elle Hollis:


Het begon voor Martijn tijdens een bezoek aan Pinkpop. Hij zich realiseerde hoe duur zo’n festival wel niet was en dacht: "dit moet anders." Festivals zijn vaak te duur voor scholieren en studenten, en daar wilt hij met FIELD DAY een oplossing voor bieden in de vorm van een festival zonder winstoogmerk. Martijn: “Doe je handen in de lucht en je voetjes van de vloer want het is tijd voor FIELD DAY FESTIVAL. Met de beste artiesten en de lekkerste meezingers van vroeger en nu wordt het gegarandeerd een feestje. Voeg er een paar lekkere drankjes aan toe en je hebt de perfecte mix voor een perfecte avond. Zet je tickets voor FIELD DAY FESTIVAL op je verlanglijstje van Sinterklaas want de tickets gaan in voorverkoop op pakjesavond (5 december 2018)… Dit wil je niet missen!”

Young Sace:


DJ Isis Cloudt:


Field Day Festival wordt georganiseerd door Field Day Festival / Martijn Belleflame in poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop start op 5 december om 15.00.

Meld je aan voor de nieuwsbrief